Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Barut Medikal Futbol Turnuvası Start aldı

Geleneksel olarak düzenlenen Barut Medikal Futbol Turnuvasının kura çekimi yapıldı.

18 Mayıs 2015 12:19

 

 

Turnuvanın kura çekimini Barut Medikal Yönetim Kurulu Başkanının oğlu Mehmet Ali Barut gerçekleştirdi.

Tunuva 18.05.2015 tarihinde saat 17.30’da Selahattin Eyyubi Sosyal Spor Tesislerinde, Barut Medikal yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Barut, Genel Müdür Nermin Kanalcı, Destek Hizmet Müdürü Kübra Kaya, Halk ve İlişkiler Müdürü Aytaç Cinaklı, Şehitkamil Spor Koordinatör Başkanı Metin Alati, Şehitkamilspor Müdürü Necmi Karaoğlan, Deva Hastanesi Baş Hekimi ve Kurucusu Beyhan Tahmazoğlu, İl Sağlık Müdürü Cahide Orhan Elif, Plastik Cerrahi Murat Keret, Ortapedi Uzmanı Erkan Servet ve Şahinbey Belediyesi Başkan yardımcısı Cuma Güzel’in katılımlarıyla start alacaktır.

Turnuvada 18 takım olup final maçı 15.06.2015 tarihinde oynanacaktır.

Barut Medikal Genel Müdürü Nermin Kanalcı yaptığı açıklamada, ‘Tüm takımlara başarılar dilerim,centilmence bir turnuva olmasını temenni ediyorum,hastanelerimizin turnuvamıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Barut Medikal Yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Barut ise yapmış olduğu açıklamada, ‘Obezite ile mücadelemiz heryıl olduğu gibi bu yılda devam edecek. Sağlıklı yaşamın öncüsü olan sporu herkese sevdirip heryıl farklı organizasyonlarla şehrimize ve halkımıza gerekli olan hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Önceliğimiz olan obezite ile mücadelemiz devam edip sloganımız sağlıklı yaşam olup Gaziantep’i kültürel ve Sosyal bakımdan tanıtmaya devam edeceğiz. Turnuvamıza gösterilen ilgiden dolayı tüm hastanelerimize, Büyükşehir, Şahinbey, Şehitkamil Belediyelerimize, İl Sağlık Müdürlüğümüze ve Kamu Hastaneleri Birliği genel sekreterliğimize teşekkür ediyorum’ dedi.

Turnuvanın sorumlularından, Barut Medikal Halkla İlişkiler Müdürü, Aytaç Cinaklı ise ‘Yaklaşık 2 aydır turnuva çalışmalarımız devam ediyor, bu süreçte gerek sağlık koşullarını gerek maç saatlerini en ince ayrıntısına kadar ince eleyip sık dokuyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ali Barut’un vermiş olduğu talimatlarla obezite ve sağlıklı yaşam projemize bu turnuva ile bir yenisini daha eklemiş oluyoruz. Biz Barut Medikal olarak sağlıklı yaşamın arkasında olup obezite ile mücadelemizi devam ettireceğiz. Hayata geçireceğimiz bir diğer proje, sokak çocukları ve madde bağımlısı çocukları topluma kazandırmak, bu konuda yönetim kurulu başkanımız Mehmet Ali Barut’tan gerekli talimatları alıp Destek Hizmet Müdürümüz Kübra Kaya ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Unutmayalım ki her çocuk bir fidandır. Onları soldurmakta yeşertmekte bizim elimizde’ dedi.

Turnuva 4 grup’tan oluşuyor.

A.Grubu

Konukoğlu

Tugay

Ersin Arslan

İl Sağlık

Yaşam

B.Grubu

Medikal Sağlık Sen.

Sanko

Radar Hava Komutanlığı

NCR Hospital

Hatem

C.Grubu

Deva

Medikal Park

Şehitkamil

Kemal Bayındır

D.Grubu

Hayat

Amerikan

Primer

Kadın Doğum

Turnuva Maç Programı

18.05.2015  Eyyubi Sosyal Spor Tesisleri

18.30  İl Sağlık – Ersin Arslan

19.30  Konukoğlu – Tugay

20.30  Medikal Sağlık Sen – Sanko

brosur
Bu haber 1571 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...