Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Camcıoğluspor Şampiyon

İkinci Amatör kümede mücadele eden Camcıoğluspor sezon başından bu yana verdiği şampiyonluk mücadelesini kazanarak 1. Amatör kümeye yükseldi.

28 Mayıs 2015 14:50

Şahinbey ilçe stadında son maçında karşılaştığı Efe Gençlikspor’u 4-1 mağlup eden Camcıoğluspor misafir olduğu 2. Amatör kümede şampiyonluğunu ilan ederek hak ettiği yere 1. Amatör kümeye çıktı. Geçtiğimiz sezonlarda şampiyonluğu kıl payı kaçıran Camcıoğluspor bu sezon aynı hataya düşmedi. Bu sezon gerek yönetim, gerekse de teknik heyet ve sporcuların kenetleşerek takımı bir üst lige çıkarmak için yaptıkları fedakarlık ve inanç Camcıoğluspor’u 1. Amatör kümeye taşıdı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Camcıoğluspor kulübü başkanı Fatih Camcıoğlu;

Takımımızın şampiyonluğunda emeği geçen yönetim kuruluna ve sporculara teşekkür ediyorum. Camcıoğluspor 1. Amatör kümeye renk ve heyecan katacak bir takımdır. 2015-2016 futbol sezonunda takımımızın öncelikli hedefi fair play çerçevesinde yarışmaktır. dedi.

Goller : Davut Akkurt (3), Muhammet Mustafa (Camcıoğluspor)

Goller: Yaşar Kıratlı (Efe Gençlikspor)

 

Hakem :  Ahmet Taşdemir – Abdullah Işık – Murat Göktuğ Eker ***

brosur
Bu haber 1171 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...