Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Mahalli Spor Kulüpleri Koruma Derneği (AH DE VEFA) Turnuvası Düzenliyor

Her yıl geleneksel hale getirilen Ah Da Vefa turnuvamızın bu sezon üçüncüsü düzenlenecek.

29 Mayıs 2015 16:45

 

Her yıl geleneksel hale getirilen Ah Da Vefa turnuvamızın bu sezon üçüncüsü düzenlenecek. Konu hakkında bir açıklama yapan Mahalli Spor Kulüplerini  Koruma Derneği Başkanı Cengiz Koncuk ,”

 Spora emeği geçen, gençliği kötü alışkanlıklardan alı koyarak spora yönlendiren değerli büyüklerimiz eski dernek başkanlarımız adına düzenlediğimiz turnuvaların bu sezon üçüncüsünü düzenlemeye karar verdik. İl yönetim kurulu adı altında devam ederek ondan sonraki süreçte mahalli spor kulüpleri koruma derneği adına alarak başkanlığını Ömer Yıldırımın yaptığı mahalli spor kulüpleri koruma derneğinin 3. turnuvasında kurucu başkanımız olan Ömer Yıldırım adına düzenliyoruz. Turnuvamızın ismi mahalli spor kulüpleri koruma derneği Ah Da Vefa Ömer Yıldırım futbol turnuvasıdır. Turnuvamıza bir çok amatör ve mahalli takımlar katılmak istemektedir. Geçen sezonlarda olduğu gibi bu sezonda büyük bir katılımla turnuvaya başlayacağız. Ramazan ayı içerisinde başlayacağımız turnuvaya katılacak takımlara şimdiden başarılar diliyorum. dedi. 

brosur
Bu haber 1249 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...