Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Kızılhisarspor’dan süper başlangıç 6-0

Ömer Yıldırım AH DE VEFA Turnuvasında ilk maçına çıkan Kızılhisarspor rakibi Barakspor’u farklı mağlup ederek turnuvaya süper başladı.

2 Temmuz 2015 15:11

Şahinbey stadında oynanan maça her iki takımda büyük iğlisi vardı. Kalabalık sporcu ordusu ve taraftar topluluğu ile turnuvaya ilgi gösteren takımlar futbol adına güzellikler yaşattılar.

Maç boyunca oyun kontrolünü elinde tutan ve sahanın her bölgesinde kolektif oyunuyla farka giden Kızılhisarspor dikkatleri üzerinde toplamasını bildi. Barakspor ise maç boyunca oyundan kopmadı ve rakibinin üstünlüğünü kabullenerek daha fazla gol yememek için mücadele verdi. Her iki takımında sportmence mücadelesinden dolayı maçta sadece 2 sarı kart çıktı. Bu maçta hakem Mehmet Tintin ilerleyen yaşına ve sağlık durumuna rağmen güzel bir maç yönetmesi ve sporcularla diyalogu taktir topladı.

Goller: Zülküf, Ahmet, Faruk, Ömer, Mesut (2) Kızılhisarspor

Hakem: Mehmet Tintin ***

Saha Komiseri: Memik Doğan 

brosur
Bu haber 1086 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...