Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Özyıldızspor’dan haklı galibiyet 3-1

Ömer Yıldırım AH DE VEFA Futbol turnuvasında güçlü rakibi Oğuzspor’u 3-1 mağlup eden Özyıldızspor haklı bir galibiyet aldı.

2 Temmuz 2015 16:00

Şahinbey Stadında oynanan maç her iki takımında kontrollü oyunuyla başladı. Daha maçın ilk dakikalarında yüksek tempoyla oynanan futbol her iki takımında çok fazla pas yapmasıyla kaliteyi getirdi. Oğuzspor ve rakibi Özyıldızspor’un tamamen genç kadrosu sahada futbol adına olumlu işler yaptılar. Her iki takımda hem maç kazanma arzusu hem de sportmence mücadele vermeleri futbola ayrı bir güzellik kattı. İlk gol Oğuzspor’dan geldi. Özyıldızspor çabuk toparlandı ve gol bölgelerinde ciddi ataklar gerçekleştirdi. Bu ataklar sayesinde ard arada bulduğu gollerle 3-1 öne geçti ve maç bu skorla tamamlandı. Bu maçı yöneten dernek hakemi Cafer görmüş maç boyunca çok koşarak pozisyonları yakından takip ederek başarılı bir yönetim sergileri. Bir iki yanlış karar haricinde maçın sonucunu etki edecek bir hata yapmadan maçı sorunsuz tamamladı.

Gol : Mirza Cihan (Oğuzspor)

Goller: Ahmet Yavuz, İbrahim Sayan (2), Özyıldızspor

Hakem : Cafer Görmüş ***

Saha Komiseri: Mustafa Taşdemir 

brosur
Bu haber 1199 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...