Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Şahinbey Belediyesi yaz spor okulları futbolda emin ellerde

Şahinbey Belediyesi tarafından gençlerin yaz dönemini daha verimli geçirmesi için açılan Yaz Spor Okulu büyük ilgi görüyor. En çok futbol branşını tercih eden öğrenciler haftanın 3 günü futbol antrenörleri eşliğinde futbol oynamasını öğreniyor.

10 Temmuz 2015 18:00

Şahinbey Belediyesi yaz spor okulları futbolda emin ellerde

Şahinbey Belediyesi tarafından gençlerin yaz dönemini daha verimli geçirmesi için açılan Yaz Spor Okulu büyük ilgi görüyor. En çok futbol branşını tercih eden öğrenciler haftanın 3 günü futbol antrenörleri eşliğinde futbol oynamasını öğreniyor. Spor koordinatörü Ercan Kaya’nın özverili ve disiplinli çalışmalarıyla deneyimli hocalar Seyit Kökmen, Ahmet Gül ve Emre Yenipınar nezaretinde minik krompomlar zevkli geçen çalışmalarla futbolu öğreniyorlar.

brosur
Bu haber 1322 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...