Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

TATLICI SİLO FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

İstasyon semt sahasında faaliyet gösteren Şanlıspor’un sponsoru olan TATLICI SİLO Süleyman Arslan adına turnuva düzenleniyor.

10 Temmuz 2015 22:11

TATLICI SİLO FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

İstasyon semt sahasında faaliyet gösteren Şanlıspor’un sponsoru olan TATLICI SİLO Süleyman Arslan adına turnuva düzenleniyor. Tatlıcı silo yıllarca Şanlıspor’un tüm masraflarını karşılayarak her türlü ihtiyaçlarında destek vererek mahalli takıma ve gençliğe büyük hizmetler veren örnek bir işletmeci olarak bu sefer İstasyon sahasında düzenlenecek turnuvada dereceye giren takımlara ödül dağıtacak. Turnuvanın kura çekimi Pazar günü İstasyon sahasında yapılacak. Şanlıspor kulüp başkanı Hanifi Ateşise yaptığı açıklamada Tatlıcı Silo Süleyman Arslan’a verdiği hizmetlerden dolayı cani gönülden teşekkür ederim,”dedi.

brosur
Bu haber 1163 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...