Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Kilis Belediyespor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kilis Belediyespor Hazırlıklarını Sürdürüyor

6 Ağustos 2015 15:02

Kilis Belediyespor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kilis Belediyespor, yeni sezon öncesi çalışmalarına Kilis 7 Aralık Stadı’nda devam ediyor.

Kilis Belediyespor oyuncuları yoğun antrenman programı ile yeni sezon hazırlıklarına bütün hızıyla devam ederken, futbolcuların antrenmanda oldukça hırslı ve istekli oldukları görüldü.

Hedef Şampiyonluk

Antrenmanı, Kilis Belediye Başkan Yardımcısı ve Kilis Belediyespor Başkanı M. Ali Eryılmaz da izledi. Teknik Direktör İbrahim Katırcı ile bir süre sohbet eden Başkan Eryılmaz takım hakkında bilgiler aldı. Başkan Eryılmaz;  “Kısa bir iznin ardından tekrar görevimizin başındayız. Bu sezon hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluk. Çok güçlü, hırslı, teknik bir takım kurduk. Her geçen gün takım daha da iyiye gidiyor. Ben teknik kadro ve oyunculara canı gönülden inanıyorum. Kilis halkına iyi bir takım, iyi bir futbol izlettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Antremanda baklava ikram edildi

Antrenmandan sonra teknik kadro ve oyunculara tatlı ikram edildi. Bu arada Kilis Belediyespor’un kamp programı da belli oldu. 13 Ağustos’ta Nevşehir’e gidecek olan Kilis Belediyespor 10 günlük kampın ardından 23 Ağustos’ta tekrar Kilis’e dönerek çalışmalarına devam edecek.

 

brosur
Bu haber 1309 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...