Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Merhum Mehmet Camcıoğlu adına futbol turnuvası düzenleniyor

Şehrimizin başarılı inşaat firmalarından Camcıoğlu inşaat kurucusu ve spor camiasının değerli insanı merhum Mehmet Camcıoğlu adına futbol turnuvası düzenlendi.

19 Ağustos 2015 13:52

Merhum Mehmet Camcıoğlu adına  futbol turnuvası düzenleniyor

Şehrimizin başarılı inşaat firmalarından Camcıoğlu inşaat kurucusu ve spor camiasının değerli insanı merhum Mehmet Camcıoğlu adına futbol turnuvası düzenlendi.

Merhum Mehmet Camcıoğlu Gaziantep eski inşaat kolektif şirketi ortaklarındandır. Gaziantep Kamil Ocak stadını, Gaziantep Lisesi, Eski Ticaret Odası, Devlet Hastanesi, Gaziantep Çimento fabrikası, İzmir Atatürk kapalı spor salonunu yapıp başarıyla tamamlayan A Karnesi mut ahitlerindendir.

Türkiyenin birçok şehrinde kamu kurum ve kuruluşlarının inşaatları yaparak başarıyla tamamlamıştır.

Yine İstanbul Feriköyde Haci Mehmet Camcıoğlu spor tesislerini yaparak Feriköy spor kulübüne hibe etmiştir. Gaziantep’de Kalespor kulübünde yıllarca başkanlık yaparak Galatasaray ve Fenerbahçe rekabetini Gaziantep’de Kalespor, Şehreküstüspor arasında yıllarca dosthane ve fair play çerçevesinde yaşatarak Gaziantep spor’una ışık tutmuştur. 1992 yılında Camcıoğluspor kulübünü kurdu ve 3 erkek evladı olan Ramiz, İbrahim ve Fatih Camcıoğlu’nu spor’a yönlendirdi.

Camcıoğlu futbol turnuvasına Kalespor, Şehreküstüspor, Aydınbabaspor, Esenspor, Camcıoğluspor, Barakspor katılıyor.

Turnuvayı Mahalli Spor Kulüplerini Koruma Derneği organize edecek. Turnuvanın finansını ise Fatih Camcıoğlu karşılayacak. 6 takım 3’lerli 2 gurupta elemeli şekilde oynanacak olan maçların kura çekimi 22.08.2015 Cumartesi günü saat 18.00 da Fatih Camcıoğlu’nun bağ evinde kulüp temsilcileri ve yerel basının katılımıyla yapılacak.

brosur
Bu haber 2585 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...