Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

İbrahim Kızıl’dan teşekkür mesajı

İbrahim Kızıl’dan teşekkür mesajı

15 Eylül 2015 20:45

İbrahim Kızıl’dan teşekkür mesajı

Öncelikle Ülkemizin ve Şehrimizin birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde kulübümüzü ziyaret ederek bizleri onurlandıran, Yönetim Kurulumuz, Teknik Ekibimiz ve Oyuncularımıza destek ve inançlarını belirterek bu şehrin en büyük markası olan Gaziantepspor’umuza desteklerini esirgemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Sayın Osman Toprak’a, Yönetim Kurulumuz ve Gaziantepspor Camiası adına içtenlikle teşekkür ederim.

Takımlarımızın başarısı, şehrimizin başarısı olacaktır. Gaziantepspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bu şehrin takımları ve tek sahibi bu şehrin insanlarıdır, taraftarlarıdır. Bu takımlarımıza yapılan her türlü hizmet şehrimize hizmet etmektir. Gaziantep şehrini ve bu şehrin en büyük markası olan takımlarımızı ortak akıl oluşturarak nasıl daha iyi yerlere getirebileceğimizi tartışmamız, emek vermemiz ve hep beraber bu şehrin spor alt yapısına, tesisleşmeye ve kendi yıldızlarımızı yetiştirmeye hizmet etmemiz gerektiği düşüncesindeyim.

Kamuoyuna Saygılarımla Duyurulur.

İbrahim KIZIL
Gaziantepspor Kulübü Başkanı

brosur
Bu haber 1021 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...