Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Fatma Şahin Gaziantepspor’u Ziyaret Etti

Fatma Şahin Gaziantepspor’u Ziyaret Etti

15 Eylül 2015 20:53

Fatma Şahin Gaziantepspor’u  Ziyaret Etti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Osman Toprak, Teknik Direktör Hakan Kutlu, Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı ve Takım Kaptanı Erdal Güneş  Gaziantepspor’u ziyaret etti.

Bugün saat 18:00’da gerçekleşen ziyarette, Gaziantepspor kulüp başkanı  İbrahim Kızıl, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Direktör Mutlu Topçu bulundu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, her iki takımın birlikteliği, alt yapılar, stadyum ve tesisler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan İbrahim Kızıl, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Direktörü Mutlu Topçu Kulübümüze yapmış oldukları ziyaretten dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Osman Toprak’a teşekkür ederek, takımın 27 numaralı formasını hediye ettiler.

brosur
Bu haber 1117 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...