Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Amatöre Bakış / Köşe Yazısı Fatih Camcıoğlu : Amatör Maçlar Başlamadan

Amatöre Bakış / Köşe Yazısı Fatih Camcıoğlu : Amatör Maçlar Başlamadan

15 Eylül 2015 21:32

Amatöre Bakış / Köşe Yazısı

Fatih Camcıoğlu

Amatör Maçlar Başlamadan

Amatör Kümede futbol oynayacak gönüllü sporcu kardeşlerim, Sezon öncesi sizlere buradan seslenerek futbolumuzu güzelleştirmek ve centilmenliği ön planda tutmak amacıyla önerilerde bulunmak istiyorum.

Müsabakalrımızı yönetecek hakemlerimize saygılı olalım. Oyun kurallarını iyi öğrenelim. Kuralları öğrenmeden maçlarda hakemlere itiraz etmeyelim. Unutmayalımki onlarda insan hata yapabilirler, Pozisyonu göremeyebilirler, veya öyle yorumlayabilirler hiç kimse bile bile hata yapmaz. Hakemler açısından iki takımında birbirinden farkı yoktur.

Hakemler maçları Fair Play çerçevesinde yönetmeye çalışırlar. Onları takip eden gözlemcisi vardır. Sporcu kardeşlerim Niyetiniz futbolu güzelleştirmek olsun. Kasıt unsuru olmasın.

Amatör Spor Kulüplerine müracaat eden her kulübe Hakem derneği ile anlaşılıp oyun kuralları ile ilgili seminerler düzenlenebilir. Futbol temaşa oyunudur. Seyircilerimizin olması maçlara ayrı bir heyecan katar. Futbol seyrinin en önemli unsurları ise centilmenlikten ve futbolu güzelleştirmekten geçer.

2015 – 2016 Sezonunun Fair  - Play çerçevesinde geçmesi dileklerimle tüm Amatör Camiaya hayırlı olması dileklerimle, Mutlu Haftalar

F.C

brosur
Bu haber 1325 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...