Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

İtina Prefabrikten Şehitkâmil Gençlikspor’a destek

Şehrimizin tanınmış iş adamlarından İtina Prefabrik sahibi Mehmet Dalgacı amatör takımlartımızdan Şehitkâmil Gençlikspor’a malzeme desteğinde bulundu.

17 Eylül 2015 19:12

İtina Prefabrikten Şehitkâmil Gençlikspor’a destek

Şehrimizin tanınmış iş adamlarından İtina Prefabrik sahibi Mehmet Dalgacı amatör takımlartımızdan Şehitkâmil Gençlikspor’a malzeme desteğinde bulundu. Sezon öncesi yapılan bu destek Şehitkâmil Gençlikspor tarafından memnuniyetle karşılandı.

Gaziantep’deki kurum kuruluş ve sanayicilere örnek olacak bu davranışla taktir toplayan Mehmet Dalgacı,” amatör ve mahalli takımlarımız bu şehirde bir çok genci spor’a yönlendirip çok önemli katkılarda bulunmaktalar. Şehitkamil Gençlikspor’a yeni sezonda başarılar dilerim,”dedi.

Ahmet Çelik Teşekkür etti

Şehitkamil Gençlikspor kulüp başkanı Ahmet Çelik,” Değerli büyüğümüz İtina Pefabrik sahibi Mehmet Dalgacı abimiz, her yıl olduğu gibi bu yılda kulübümüze destek vererek bizlerin yükünü hafifletmiştir. Kulübüm adına teşekkür ederim,”dedi.

brosur
Bu haber 1341 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...