Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Amatörün Ruhu / Köşe Yazısı Ömer Akyılmaz KARADAYI NUR İÇİNDE YAT

Amatörün Ruhu / Köşe Yazısı Ömer Akyılmaz KARADAYI NUR İÇİNDE YAT

21 Eylül 2015 20:36

Amatörün Ruhu / Köşe  Yazısı Ömer Akyılmaz

KARADAYI NUR İÇİNDE YAT

Onursal başkanımız Hasan Hüseyin Gökpınar (karadayı) nın ölü münün 1 yıl nedeniyle Batur sahasında adına düzenlenen futbol turnuvası sona ererken maçlar kıyasıya çekişmeli geçmesine rağmen takımların centilmence kavgadan uzak futbol oynaması karadayı ailesi adına ve kulübümüz adına spor camiası adına kayda değer olmuştur.

Karadayı turnuvası 'nın düzenlenmesi ne katkıda bulunan batur bölge başkanı ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Değerli okurlar bu gibi turnuvalar nedir diye sorsak inanın karadayı gibi kendi kulüplerine hizmet etmiş onlarca futbola emek vermiş spor adamlarımız kendi kulüplerine hic bir maddi  menfaat beklemeden hizmet etmiş spor adamlarımız günü geldiğinde kimileri burun mendili gibi silinip atılmış kimileri bunca yaşına rağmen hala hizmet etmeye devam ediyor.

Ne var ki bazı arkadaşlarımızın bu gibi kişilere saygıdan uzak davranılması spor adamlığına yakışan davranış şekli değil tavsiyem daha hoşgörülü yaklaşımla kalp kazanmak olmalıdır. Bu yıllarını gerektiğinde evinin nafakasını hiç çekinmeden gencecik genç sporcuları kötü huylardan uzak tutup topluma iyi birey olmalarını sağlamaları nedeniyle saygıyı bin defa hak ediyorlar sanırım bu vesileyle tekrar kupayı düzenleyenleri tebrik ediyorum yaklaşan mübarek kurban bayramı nedeniyle tüm Müslüman alemi için bayram hayırlara vesile olsun..

brosur
Bu haber 1312 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...