Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Amatörce / Köşe Yazısı / SESİMİZİ DUYURABİLDİK Cengiz Koncuk Sesimizi duyurabildik DEVAMI

Yerelde sesimizi duyurabilmek ve çıkaracağımız gazete için alt yapı almak amacıyla bir yerel gazetede çalışmaya başladım.

21 Eylül 2015 20:47

 

Amatörce / Köşe Yazısı / SESİMİZİ DUYURABİLDİK

Cengiz Koncuk

Sesimizi duyurabildik DEVAM

Yerelde sesimizi duyurabilmek ve çıkaracağımız gazete için alt yapı almak amacıyla bir yerel gazetede çalışmaya başladım. Artık mahalli takımların ve amatör takımların haberlerini her gün gazeteye çıkarmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyordum. Haftalık maçları transferleri oynanacak maçları spor camiasına duyurabilmenin haklı gururunu yaşıyordum. 1 yıl kadar bu günlük gazetede edindiğim tecrübeyle artık kendi gazetemi çıkarma çabası içerisine girdim. Çalıştığım gazete sahiplerine de projemi anlattım. Bana destek vereceklerini zaten senin burada tecrübe edinip mahalli ve amatör takımlar için bir gazete çıkaracağını biliyorduk dediler. Artık yıllarca beynimde canlandırdığım ve dolu dolu spor haberleri olan bir gazete çıkarmamın önü açılmıştı. Çıkaracağım bu gazeteye bir isim koymamız gerekiyordu. İş yerindeki arkadaşlar, Yusuf Kılıç, Derya hanım ve Yusuf Çetin abimle ortak bir isim (AMATÖRCE)’ de karar kıldık.

Basın savcılığına başvuda bulunarak resmi işlemleri başlattım. 15.08.2005 de ilk sayımızı çıkardık. Artık haftada birde olsa tam 8 sayfa dolu dolu mahalli ve amatör takımların haberlerini spor camiası okuyacak ve keyif alacaktı. Çünkü yerel gazetelerde çıkan spor haberleri Gaziantepspor’dan ve diğer profesyonel takımlardan bahsediyor, temelde yerel olan mahalli ve amatör takımlara pek nadir yer veriliyordu. AMATÖRCE bu boşluğu doldurma görevini üstlenmişti. Tam 10 yılı geride bıraktık. Şu an günlük haber attığımız sitemizle, faceyle, ve haftada 1 çıkardığımız gazetemizle hem mahalli takımların hem de amatör takımların sesi olmaya devam edeceğiz.

Gelinen nokta ise sevindirici şu anda günlük çıkan bazı gazetelerde gerek amatör gerekse mahalli takımların haberleri olması SESİMİZİ DUYURABİLDİGİMİZİN Göstergesidir.

Ben buradan mahalli ve amatör takımların haberlerine yer veren meslektaşlarıma teşekkür ederken, Gazeteciler Cemiyet başkanı İbrahim AY’a kendi gazetesinde geniş yer verdiği için spor camiası adına ayrıca teşekür ederim.

Mutlu bayramlar

brosur
Bu haber 1272 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...