Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Demirspor’da hedef süper amatör

Geçtiğimiz sezon Süper amatör kümede başarısız olarak küme düşen Demirspor yeni sezonda grubunda şampiyon olarak tekrar süper amatöre yükselme hedefi koydu.

22 Eylül 2015 22:02

Demirspor’da hedef süper amatör

Geçtiğimiz sezon Süper amatör kümede başarısız olarak küme düşen Demirspor yeni sezonda grubunda şampiyon olarak tekrar süper amatöre yükselme hedefi koydu. Yaptığı nokta transferlerle kadrosunu güçlendiren Demirspor güçlü bir yönetimle süper bir takım yapma gayreti içerisinde. Konu hakkında açıklama yapan takımın antrenörü Vahdettin Balsu,” Geçtiğimiz sezon yaşadığımız talihsizlikler bizi 1. Kümeye düşürdü. 2015-2016 futbol sezonunda güçlenen yönetim kadrosu ve sporcu ordusuyla misafir olduğumuz 1. Amatör kümeden Süper amatör kümeye şampiyon olarak çıkma hedefi koyduk. Bunu başaracak ekibimiz lige hazır,”dedi.


Demirspor Transferlerde bombayı patlattı

Yeni sezona yaptığı isabetli transferlerle girecek olan Demirspor, Şehreküstüspor’dan İlker, Bozkurtspor’dan A. İlçin ve Hüseyin, Kızılhisarspor’dan Mesut Avcı, Büyükşehir Belediyespor’dan Ali Can, Gaziantepspor’dan Hüseyin Tanaydın, T.Telekomspor’dan Etem ve Sakıcı İnşaat Şenyurtspor’dan Mehmet Ali Karalar’ı renklerine bağladı.


Demirspor hazırlık maçı oynadı 9-0

Hafta içi Şahinbey stadında Özyıldızspor ile hazırlık maçı oynayan Demirspor karşılaşmadan 9-0 galip ayrıldı. Yaptığı yeni transferlerle maç boyunca çok koşan pres yapan oyuna hakim olan gol bölgelerinde çoğalmasını bilen Demirspor Onur, Mehmet (3), Mesut Avcı (2), M.Ali Karalar (2), ve Ali Can’ın golleriyle farka gitti.

brosur
Bu haber 1290 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...