Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Ömer Akyılmaz Köşe yazısı

Ömer Akyılmaz Köşe yazısı

6 Ekim 2015 16:23

Ömer Akyılmaz

HAKLI GALİBİYET

Bu sezon Gaziantep spor’u ilk defa canlı olarak izleme fırsatım oldu doğrusunu söylemek gerekirse inişli çıkışlı grafik çizen Gaziantep spor beklenenin tersineydi. Gaziantep spor ligde puan sıralamasında ilk 3 sırada olan Osmanlı spor’u doksan dakika sonunda oyunun genelinde oyun üstünlüğünü elin de bulundurarak haklı galibiyet almıştır.

Gönül isterdi bu haklı galibiyetini ilerleyen haftalarda da sürdürsün. Bu maçta Gaziantep spor’lu futbolcular oyunda yardımlaşmayı ön plana çıkaran oyun oynadı. Futbolu 1.bölge 2 ve üçüncü bölgeye geçişlerde daha başarılı oldular buda kendilerinin gol bölgelerinde başarılı olmalarını sağladı.

 İlk yarıda Gaziantep spor’lu futbolcular 4 net gol pozisyonu yakaladılar buna karşılık rakibe tek gol pozisyonu verdiler o kadar ikinci galibiyetin vermiş olduğu durumla Gaziantep spor oyunda savunma yaparak anî akın oynamayı benimseyince Osmanlı spor’lu futbolcular oyunda üstün gözüktüler yan ortaların haricinde önemli gol pozisyonu vermediler. Dakikaların 65.dakikayı gösterirken oyuna yeni giren Uğur Demirok’un direk kırmızı kartla oyun dışı kalması ile Gaziantep spor rahat nefes aldı derken bu dakikalara kadar başarılı oynayan Ognjen Vranjes’in acemice topsuz alanda Osmanlı sporcusunu kasti hareket yapması ile kendini takımına kalan dakikalarda zor anlar yaşatmaya neden oldu son dakikalar de Osmanlı spor şuursuz atak geliştirmesine karşılık Gaziantep spor’lu futbolcular savunma anlayışından ödün vermeyerek galip gelmesini bilmiştir.

Bu sezon Gaziantep ve Büyükşehir Belediyespor iyi futbol oynayarak seyircilerin yüzünü güldürüyorlar umarım iki takımda başarılı futbollarını sürdürür de stada gelmeyen seyircileri tekrar  tribünleri doldururlar. Son söz Gaziantep de gol atan sayısını ikiye çıkarması ile gol bölgelerinde daha pozisyon bulur hale gelmesi iyi bir gelişme. Parantez açarak söylüyorum Muhammet’in bu fizikle yüksek toplarda rakibe top kaptırmaması övgüye değer gördüm.

Mutlu haftalar

brosur
Bu haber 1408 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...