Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Mehmet Erdoğan Bozkurtspor’da

Süper amatör küme takımlarımızdan Bozkurtspor Gaziantep’li teknik adam Mehmet Erdoğan’ı takımın başına getirdi.

20 Ekim 2015 21:08

Mehmet Erdoğan Bozkurtspor’da

Süper amatör küme takımlarımızdan Bozkurtspor Gaziantep’li teknik adam Mehmet Erdoğan’ı takımın başına getirdi.

Profesyonel takımlarda yıllarca görev yapmış ve Gaziantep spor camiasının yakından tanıdığı Mehmet Erdoğan Bozkurtspor’u ilk antrenmanına çıkardı. Tercübeli teknik adam sırasıyla Sankospor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Gaskispor, Gaziantep B.L.D.Spor, Kahraman Maraş Belediyespor, Karsspor, Erzincan Refahiyespor, Gaziantepspor, Gaziantepspor Paf takımı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve ardından Süper amatör küme takımlarımızdan Bozkurtspor’un antrenörü oldu.

Erdoğan yaptığı açıklamada Gaziantep’e yetiştiğini mahalli ve amatör takımlarda yıllarca top koşturduğunu buralardan profesyonel takımlarda görev yaptığını ancak hiçbir zaman amatör’ü küçümsemediğini söyledi. Erdoğan,” Bana hatırını kıramayacağım dostlarımdan böyle bir görev teklifi geldi gururlandım ve görevi kabul ettim. Sezon sonuna kadar buradayım. Bozkurt spor’un başarısı için genç arkadaşlara bilgi ve tecrübemi aktararak başarılı olacağımıza inanıyorum,”dedi.

 Erdoğan sporcularla tanıştı

Takımın sporcularıyla tanışan Erdoğan sporculara Amatör takımlarda çıkar ve menfaat olmaz dedi. Fedakârlık ve özveriyle hep birlikte çalışacağız. Bizlere inanan başkan ve yönetimi mahcup etmeyeceğiz. Hep birlikte önemli başarılara imza atacağız. Zaman zaman sporculara hata yaptıklarında kızarım ama ne kadar Babacan biri olduğumu da yakında göreceksiniz,”dedi. Hafta içi Gaziantepspor alt yapı takımıyla hazırlık maçı oynayacaklarını söyleyen Mehmet Erdoğan sporcularla yaptığı tanışmanın ardında takımı antrenmana çıkardı.

Başkan Mehmet Tamer Sıvacıoğlu,” Bozkurtspor’un başarısı için çalışıyoruz

Bozkurtspor yönetim kurulu başkanı Mehmet Tamer Sıvacıoğlu yaptığı açıklamada Bozkurtspor’un başarısı için ben ve yönetimim gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mehmet Erdoğan hocamız bizlere kırmayarak takımın başına geçti. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Kulüp için daha güzel işlere imza atacağız,”dedi.

AMATÖRCE GAZETESİ

HABER/ FOTO İSMAİL CENK KONCUK 

 

 

 

brosur
Bu haber 1934 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...