Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

GAZİANTEP ROYAL HALI BASKETBOL TAKIMI İLE SÖYLEŞİ

Spor Toto Basketbol Ligi’nde mücadele eden Gaziantep Royal Halı Basketbol takımı sporcuları, Özel Sanko Okulları’nda öğrencilerle söyleşi yaptı.

22 Ekim 2015 15:04

 

 

 

 

Abdulkadir Konukoğlu Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye ortaokul, kolej, fen ve teknoloji liseis öğrencileri, yöneticileri, öğretmenleri, Gaziantep Royal Halı Basketbol Takımı Genel Menajeri Boray Dai, Antrenör Stefanos Dedas, Takım Kaptanı Erden Eryüz ile sporculardan Altan Erel, Andy Rautins ve Jawad Williams katıldı.

 

Sözlerine, bu söyleşiyi gerçekleştirdiklerinden dolayı Özel Sanko Okulları yöneticilerine teşekkür ederek başlayan Gaziantep Royal Halı Genel Menajeri Boray Dai, “Sanko Okulları’nda düzenlediğimiz her söyleşinden sonraki ilk maçımızı hep kazandık. Pazar günü Galatasaray ile oynayacağımız maçta inanıyorum ki, Sanko bize uğur getirecek ve yine kazanacağız” dedi.

 

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Gaziantep Royal Halı Basketbol Takımı oyuncu ve yöneticileri tarafından, kura ile öğrencilere imzalı forma ve kombine maç biletleri hediye edildi.

 

Özel Sanko Koleji ve Fen - Teknoloji Lisesi Müdürü Ercan Yüksel, Gaziantep Royal Halı Basketbol Takımı oyuncularına paylaşımlarından dolayı yöresel bakır işlemeli tabak sunuldu.

 

brosur
Bu haber 964 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...