Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Başkan Mahsum Altunkaya İhracatımızı arttırmak için dünyayı dolaşmaya devam edeceğiz

İhracatçılarımızın dünyanın dört bir yanında yeni pazarlar bulmak için çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya Almanya’da düzenlenen Uluslararası Anuga Gıda Fuarına katıldıklarını ve güzel izlenimlerle döndüklerini ifade etti.

23 Ekim 2015 13:48

 

 

 

GAİB hizmet binasında düzenlenen Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu toplantısında Almanya’da düzenlenen Uluslararası Anuga Gıda Fuara katılan heyetin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Altunkaya ihracatçıların dünyanın 7 kıtasında bütün pazarları mercek altına aldığını ve daha fazla ihracat gerçekleştirmenin yollarını aradıklarını ifade etti. Elbette ihracatçılarımızın ve birliklerimizin yoğun çalışmalarının önümüzdeki dönemde rakamlara yansımasını bekliyoruz” dedi.

Hububat ve bakliyatçılar Anuga Gıda Fuarından umutlu döndü

 

Hububat Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Altunkaya dünya genelinde düzenlenen fuarlara da katıldıklarını ve burada çeşitli ülkelerden gelen alım heyetleriyle görüşmeler gerçekleştirdiklerinin de altını çizerek “ihracatımızı 7 kıtaya taşımak ve dünya pazarlarında söz sahibi olmak istiyorsak çalışmaktan başka çaremiz yok, dün çalışıyorduk, bugün ve yarın daha fazla çalışacağız. Bir yandan dünya pazarlarının etkin aktörleri olacağız diğer taraftan küresel rekabette önemli rol oynayacağız.” dedi. Almanya’da düzenlenen Uluslararası Anuga Gıda Fuarına GAİB’den 16 kişilik bir heyetle katıldıklarını da ifade eden Başkan Mahsum Altunkaya “Sektörün en önemli ve en kapsamlı fuarı olan Köln Anuga fuarına dünyanın her yerinden birçok katılımcı iştirak etmektedir. Gıda sektöründeki son gelişmeleri yerinde görme imkânı oluşturan bu fuara bizler de katılarak gerekli incelemeleri ve temasları sağladık. Gerek GAİB bünyesinde faaliyet gösteren MBTG gerekse diğer tanıtım gruplarının açtığı stantlarda gerçekleştirilen faaliyetlere etkin olarak katılarak çeşitli temaslarda bulunduk. Makarna Bulgur Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu’nun standına olan ilgi bizleri gerçekten çok mutlu etti. Anadolu’nun bereketli topraklarında üretilen ürünlerimizin dünya pazarlarında hak ettiği değeri bulması ve insan sağlığı için bu ürünlerin bilinirliliğinin arttırılması için yapılan çalışmalar elbette çok önemli.” dedi.


brosur
Bu haber 1256 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...