Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

KÖŞE / MEMİK DOĞAN YAVUZELİ’NE YAKIŞMIYOR

Pazar günü birinci amatör müsabakası için Yavuzeli’ne karşılaşmayı izlemeye gittim. Gördüğüm o manzara beni şok etti.

23 Ekim 2015 15:44

KÖŞE / MEMİK DOĞAN

YAVUZELİ’NE YAKIŞMIYOR

 

Pazar günü birinci amatör müsabakası için Yavuzeli’ne karşılaşmayı izlemeye gittim. Gördüğüm o manzara beni şok etti.

Yavuzeli gibi şirin bir ilçeye spor tesisi yapılmış ama eksiklerle dolu neden tam teşekküllü yapılmaz. Zemin suni çim olmuş soyunma odaları yapılmasına rağmen tribünlere ve etrafı çevreleyen tel örgülere hiç dokunulmamış sahanın içi çakıl taşları ile dolu çıkacak olaylara davetiye çıkarıyor.

Bunları yapmak çok mu zor anlayamadım. Tesisi yapıyorsunuz ama yarım yamalak sahanın hiç güvenliği yok. Tribün desen doğru dürüst oturacak yer yok. Yavuzeli Kaymakamı Yavuzelispor-Şehreküstüspor maçını soyunma odalarının önünden izlemek zorunda kaldı. Neden çünkü oturabileceği şeref tribünü yok.

Tel örgüler yırtılmış taraftar her yerden sahanın içerisine giriyor. Allah aşkına burada görev yapan emniyet güçleri ve saha görevlileri çıkacak olaylarda ne yapabilir. Burada federasyona, Yavuzeli Belediyesi’ne, Kaymakamlığa ve yetkililere iş düşüyor. Ya buradaki eksikler tamamlansın, ya da buraya müsabaka verilmesin. Burada birde şunu öğrenmek istiyorum bildiğim kadar sezon öncesi tüm statlar federasyon yetkilileri ve futbol il temsilcisi tarafından incelenerek rapor hazırlanır. Bu raporlar hazırlandı mı?, ne gibi bir eksiklikler tespit edildi?, bu eksikliklere rağmen nasıl bu stada müsabaka verildi. Bunu öğrenmek istiyorum. Ve buraya ne zaman önlem alınacak acaba olaylar olduktan sonra mı?.

HAYIRLI HAFTALAR….

brosur
Bu haber 1237 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...