Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Ömer Akyılmaz Köşe yazısı/ SAHA YETERSİZLİĞİ

Bu Pazar ülkemizin geleceği için tüm yurttaşlar sandığa giderek geleceğimize yön vecekler ülkemize insanlığımıza hayırlı olur inşallah. Bizim gibi yılarını spora vermiş kişilerin beklentisi ne olur deseniz tabiî ki bizlerin de beklentileri vardır.

27 Ekim 2015 12:56

AMATÖRÜN RUHU

ÖMER AKYILMAZ / KÖŞE YAZISI / SAHA YETERSİZLİĞİ

Saha yetersizliği
Bu Pazar ülkemizin geleceği için tüm yurttaşlar sandığa giderek geleceğimize yön vecekler ülkemize insanlığımıza hayırlı olur inşallah.
Bizim gibi yılarını spora vermiş kişilerin beklentisi ne olur deseniz tabiî ki bizlerin de beklentileri vardır.


Zamanın valisi veya padişahı köyün çobanına sormuş dile bakalım demiş elin deki değneği havaya at yere düşene kadar benden ne istersen vereceğim çoban peki demiş değneği havaya atmışlar ahali çobanın ne isteyeceğini merak ederken çoban falan mevkideki mera benim demiş biliyorsunuz çobanlar mera (otlak yer ) yer bulamazlar.


Bizim gibi spor adamlarına bugünün belediye başkanları değneği havaya at dese ki mümkün değil!
Bizim gibi spor adamlarının İsteği falan saha bizim demek olur evet değerli spor sever dostlar aslını sorarsanız duyuyorum ülkemizde spor yapacak alanların ala bildiğine yeter siz olduğunu bilmeyen kalmadı sanırım yürütmenin başındaki tek yetkili fatih terim dahi saha yetersizliğinden söz ediyorsa Siyasetçilerin kahve toplantılarında bizim isteklerimize tercüman olurcasına saha yetersizliğinden bahsediyorsa, sormak gerekiyor.  Saha yetersizliğinin hat safhaya vardığı günümüzde ne oluyor da spor yapacak gençlere kentin ulaşıma müsait bölgelerine spor kam büzleri yapılmıyor,veya yapılan spor kam büzlerini belediye kendisi kullanarak amatör takımların hizmetine sunmuyor.

Sizce bu tip sahların saha kullanımları amatör takımların hizmetine sunulsa tüm spor yapmak isteyen gençlerin topluma kazandırılması adına daha iyi olmaz mı bal gibi olurda insanların ben yaparım egosunun önüne bir geçile bilse!
Avrupa ülkelerini kardeş şehir ilan ediyoruz sorsunlar bakalım o ülkenin belediyeleri yapılan spor tesislerini kitlelerin hizmeti nemi sunuyor yoksa ben yaparım kimseleri antrenmana vermem mi diyor.

Sevgili sporsever dostlarım herkes her şeyi biliyor ama kimse değneği havya at demiyor dese işler hal olacak. Bizlerde yılarını spora adamış kişiler olarak sabırsızlıkla bekliyoruz şu değneği havaya at diyecek belediye başkanını!
ÖMER AKYILMAZ

brosur
Bu haber 1356 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...