Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AMATÖRE BAKIŞ / FATİH CAMCIOĞLU VEKİLLER AMATÖRLERİ DİNLEDİ

ASKF’yi Ak Parti Milletvekili adayları ziyaret etti. Sporun kardeşlik ve Barış getireceğini düşünen sayın milletvekili adaylarımız Amatörlerin sesine kulak verin.

29 Ekim 2015 09:51

AMATÖRE BAKIŞ / FATİH CAMCIOĞLU

VEKİLLER AMATÖRLERİ DİNLEDİ

ASKF’yi Ak Parti Milletvekili adayları ziyaret etti. Sporun kardeşlik ve Barış getireceğini düşünen sayın milletvekili adaylarımız Amatörlerin sesine kulak verin.

Amatörlerin saha tesis sorunu var. Sporcular haftada 1 gün yarım saha 1 saat antrenman yaparak maçlara hazırlanamıyor. Amatörler saha eksikliğinden Cumartesi maç oynamak zorunda kalıyor. Cumartesi çalışan sporcuları bir araya getirmek amatörcülüğün bir çilesi statların çoğalması ve iyi idare edilerek Amatör takımlara verilirse sanırım amatörler için iyi olur. Kulüplerimiz maddi sıkıntı içindeler her gün bir kulüp kapanıyor. Sayın milletvekili adayları kulüplere maddi gelir sağlayacak projeler üretmek ve hayata geçirmeniz en büyük temennimizdir. Aksi takdirde her gün kapanan kulüp sayısı artarak ve sporcu yetişme şansı kalmayacaktır.

Her seçimden önce milletvekili adaylarımız gelir bizleri hatırlar dinlerler sonra unuturlar. Sonuç olarak Amatör takımlarımıza tesis ve maddi yardım üreten projeler yapmalarını dilerim.

F.C

brosur
Bu haber 1032 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...