Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

BÜYÜKŞEHİR KAYSERİ DEPLASMANINA GİDİYOR

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde mücadele eden ve ligde ilk iki maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Kayseri Melikgazi Belediyesi maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

4 Kasım 2015 12:15

 

 

 

Deplasmanda Kayseri Melikgazi Belediyesi ile oynayacakları maçı kazanarak yenilmezlik ünvanı nı devam ettirmek istediklerini belirten Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Muharrem Karakafa, “Kayseri’de fire vermek istemiyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak’ın maddi ve manevi desteğiyle, tekerlekli sandalye basketbol Garanti 1. Liginde Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını dile getiren Antrenör Muharrem Karakafa, “Lig uzun bir maraton. Bu maratonda finale koşarken en az kayıpla gitmek istiyoruz. Ligin ilk haftasında deplasmanda Çanakkale’yi, ikinci maçında ise kendi evimizde Muş Engellileri yenere, ilk iki haftayı galibiyetle kapattık ve lider durumdayız. Ligin üçüncü haftasında deplasmanda oynayacağımız Kayseri Melikgazi Belediyesi’de ikide iki yapan takımlar arasındave bizimle aynı puana sahip. Deplasmanda oynayacağımız Kayseri maçı oldukça zevkli ve çekişmeli, aynı zamanda seyir zevki yüksek bir karşılaşma olacak. Biz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olarak bu maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Cumartesi günü Kayseri’ye giderek maç saatini bekleyeceğiz. Hedefimiz deplasmanda oynayacağımız bu maçı kazanıp, ligin üçüncü haftasını da kayıpsız kapatmak” şeklinde konuştu.

brosur
Bu haber 1112 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...