Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

MARKA ŞEHRE YAKIŞMIYOR / AMATÖRCE/ GÖZLEM MEMİK DOĞAN

Nüfusu 2 Milyona dayanan metropol şehrimizde durum çok farklı amatör liglerimiz başlayalı 6 hafta oldu. Hiçbir kurumdan yardım konusunda tık yok.

7 Kasım 2015 08:05

AMATÖRCE GÖZLEM

 

MARKA ŞEHRE YAKIŞMIYOR

 

Nüfusu 2 Milyona dayanan metropol şehrimizde durum çok farklı amatör liglerimiz başlayalı 6 hafta oldu. Hiçbir kurumdan yardım konusunda tık yok. Saha konusunda tık yok. Buradan Sayın Valimize, Kaymakamlarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Şahinbey Belediye Başkanımıza, Şehitkamil Belediye Başkanımıza, İşadamlarımıza seslenmek istiyorum. Spor Kulüplerimizin bu şehirde gençlere spor yaptırmanın dışında başka bir düşüncesi yok. Şehrimiz tesis konusunda diğer illere göre çok fakir. Önceden Gaziantep’te Mahalli semt sahaları vardı. Bu sahalar beton yığınları için yok olup gitti. Yerlerine hiç yenisi yapılmadı. Amatör kulüplerin faydalandığı 4 saha var. Bu sahalarda BAL Ligi, Bayanlar Ligi, Süper ve Birinci amatör takımları mücadele ediyor. Niçin diğer illerdeki spor kompleksleri gibi tesisler yapılmıyor. Anlamış değilim. Her şeyde markayız ama tesis konusunda sınıfta kaldık. Bu spor kulüplerimiz kapanırsa Allah korusun cadde ve sokaklarımız madde bağımlısı gençlerden geçilmez. Bizden söylemesi.

ASKF’DEN NAKDİ YARDIM

Bu hafta içerisinde amatör takımlarımıza ASKF’nin girişimleri sonucu Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 750 TL’lik yardım ilaç gibi geldi. Kulüplerimiz en azından yapılan yardımla eksiklerini bir nebze olsa da giderdi. Yeterli mi hayır?. Diğer illere baktığımızda bu işler farklı yürüyor. Nasıl mı sezon başlamadan aylar önce belediyeler ve kamu kuruluşları kulüplerin A’dan Z’ye eksiklerini tespit ederek bunları gidermenin çarelerini arıyor. Sezon başlamadan da bunları gideriyor. Deplasmana gidecek otobüse kadar temin ediliyor.Bizde ise tık yok.

 

MEMİK DOĞAN

HAYIRLI HAFTALAR….

 

brosur
Bu haber 1018 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...