Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AMATÖRÜN RUHU / ÖMER AKYILMAZ / HAYATA BAKIŞ

AMATÖRÜN RUHU / ÖMER AKYILMAZ / HAYATA BAKIŞ

7 Kasım 2015 08:16

HAYATA BAKIŞ

Genç adam üzülme her şeyde bir hayır vardır derler 1 kasım sonrası ülkemiz yeni gelişmeler le ufuklara yelken açarak hayalimizdeki herkesin birbirini saygı ve sevgiyle karşılayacak öyle güzel günler olacak ki tüm insanlarımız asap bozucu düşünceden uzak birimiz hepimiz hepimiz birimiz için güler yüzle hayata bakıp yepyeni yaşamla hayata sımsıkı bağlanarak mutlu olacağımızın başlangıcı olacak.

Genç adam öyle bir yönetim için istekte ol ki sahte insanlardan arınmış toplum o toplumu yöneten bürokratların son derece adil olsun. 
öyle bir sistem geliştir ki gelir dağılımın da eşitlik asla bozulmasın.
Genç adam ne düşünüyorum biliyor musun her insan kendi sorumluluklarını bilsin bilsin ki bir başkasının hakkına asla göz dikmesin.
Genç adam yolda yürürken insanlar asla birbirine gerilim içerisinde bakmasın 
arkadaşlar aile bağı gibi birbirini asla satmasın iki yüzlü riyakarlıklardan uzak sevecen can dostu olsun.
Genç adam insanlar iş ilişkilerinde maddi ve manevi çıkardan uzak olsun kendisi para kazanırken diğerinin dünyasını başına yıkmasın.
Genç adam Liyakatlı insan olmak için bir başkasını basamak asla yapma ki
insanlar sana kem gözle bakmasın.
Genç adam daha ne olsun böyle yönetim tarzına can kurban genç adam öyle bir hayal kur ki o hayali yaşaya bilmek için düzenli yaşam içerisinde ol asla kendi hayalini lekeleme gibi çirkinlikler içerisinde olma.
HAYDI RAST GELE.
ÖMER AKYILMAZ

brosur
Bu haber 1031 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...