Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AMATÖRCE / KÖŞE CENGİZ KONCUK ERTELENEN MAÇLAR TAKIMLARI ZOR DURUMA SOKUYOR

Amatör ligler son hızıyla devam ederken emniyet tedbiri alınmadığından ertelen bazı maçlar takım yöneticilerini çileden çıkarttı.

16 Kasım 2015 11:58

AMATÖRCE / KÖŞE

CENGİZ KONCUK

ERTELENEN MAÇLAR TAKIMLARI ZOR DURUMA SOKUYOR

Amatör ligler son hızıyla devam ederken emniyet tedbiri alınmadığından ertelen bazı maçlar takım yöneticilerini çileden çıkarttı.

Süper amatörde Tedaşspor Sanayi Esnaf spor ve Birinci kümede Aktoprakspor AN-EL Annaçspor müsabakasının emniyet tedbiri olmaması nedeniyle hakemler tarafından oynatılmaması bu takımların yöneticilerini zor duruma soktu. Zor şartlar altında ayakta kalmaya çalışan takımların bir hafta maça hazırlanması ve sahaya gelmesi zaten başlı başına bir külfet. Birde maçın tehir olması ikinci bir masraf çıkması takımları zora sokar.

Son ertelenen maçta her maçı deplasmanda oynayan ve en az 200 taraftarla maça gelen Aktoprakspor’u maddi manevi zarara sokmuştur. Buradan yetkili büyüklerimize seslenerek bu maç tehir olmalarının önüne geçerek amatör takımlarımız bu kâbusuna son vermeleridir. Buradan kimseyi suçlamak istemiyorum, amacımız bu sorunun bir an önce çözülmesidir.

YETKİLİ BÜYÜKLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

brosur
Bu haber 1263 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...