Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

MEMİK DOĞAN /KÖŞE AMATÖRCE GÖZLEM SPORA EVET, ŞİDDETE HAYIR

Hafta sonunda Gazikent Stadında hiç de tasvip etmediğim olaylarla karşı karşıya geldim.

16 Kasım 2015 12:13

MEMİK DOĞAN /KÖŞE

 

AMATÖRCE GÖZLEM

 SPORA EVET, ŞİDDETE HAYIR

Hafta sonunda Gazikent Stadında hiç de tasvip etmediğim olaylarla karşı karşıya geldim.

Üçoklar Demirspor-Sosyal Hizmetler maçını izledim. Karşılaşmanın ikinci yarısında Üçoklar Demirspor’un attığı 3. Gol sonrası golün ofsayt olduğu gerekçesiyle Sosyal Hizmetlerspor’lu kalecinin karşılaşmanın orta hakemi Selçuk Kaplan’a fiili saldırısı affedilecek şey değil. Daha sonra hakeme saldırı olayını görüntülemek isteyen Amatörce Gazetesi muhabirine çirkin saldırı yapılıyor.Sosyal Hizmetlerspor taraftarları tribünden aşağıya inerek muhabirin elinden fotoğraf makinasını alıyor. Bunun üzerine makinasını geri almak isteyen muhabire makinasındaki çekmiş olduğu resimler silinerek geri veriliyor. Bundan sonra tribünler karışıyor ve istenmeyen olaylar yaşanmasına sebep oluyor. Emniyet güçlerinin yerinde müdahale etmesi olayları daha fazla büyümeden önledi. Bu zihniyeti anlamak mümkün değil hem hakeme saldırıyorsun hem de işini yapan basın mensubuna saldırıyorsun bunu yapanların ne yapmak istediğini anlamam mümkün değil.

Bunlar sporun içerisinde olmaması gereken ve istenmeyen şeyler. Spor ile bağdaşmayan şeyler yaşandı. Oysaki bu kulübümüz eski adıyla Çocuk Esirgeme Kurumu yeni adıyla Sosyal Hizmetler kurumunu temsil ediyor. Bu kurumun başındaki sorumluları göreve davet ediyorum. Gaziantep için ve bu kurum için bir ayıptır. Sporu spor gibi yapalım. Şiddet ile kimse bir yere varamaz. Sahada maç kazanmak ve kaybetmek dünyanın sonu değil, bunun böyle bilinmesini istiyorum. Hafta sonundaki süper ve birinci amatör müsabakalarında bu ve buna benzer tatsız olaylar yaşandığını duydum üzüldüm. İnşallah bundan sonraki haftalarda böyle tatsız olayların olmaması gerektiğine inanıyorum.

HAYIRLI HAFTALAR…..

brosur
Bu haber 1123 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...