Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

ŞAHİNBEY’DEN İNEGÖL’E SET YOK 3-0

Voleybol Erkekler 1. Lig´de Şahinbey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, kendi evinde ağırladığı İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımını 3-0 yendi.

16 Kasım 2015 12:34

ŞAHİNBEY’DEN İNEGÖL’E SET YOK 3-0

Voleybol Erkekler 1. Lig'de Şahinbey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, kendi evinde ağırladığı İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımını 3-0 yendi.

Yeni sezona iddialı bir kadroyla başlayan Şahinbey Belediyespor, kendi evinde ağırladığı İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımını ilk sette 28-26 mağlup ederken ikinci seti ise 25-17 almasını bildi. Üçüncü set iki takım içinde büyük önem taşıyordu. İnegölspor umutlarını ilerleyen setlere taşımak için, Şahinbey Belediyespor ise net galibiyet almak için son sete asıldılar. Oldukça çekişmeli geçen son setti 26-24 Şahinbey Belediyespor erkek voleybol takımı alarak rakibine set vermeden galip gelmesini bildi.

“BAŞARILARIMIZ SÜRECEK”

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, zorlu bir ligde mücadele ettiklerine dikkati çekerek, “Biliyorsunuz voleybolda yeni bir ekip hazırladık. Bu karşılaşmada dördüncü karşılaşmamızdı. Bu karşılaşmalardan ikisini galip gelip birinde bir puan alırken, bir maçta da mağlup olduk. Voleybolda da diğer branşlarda olduğu gibi güçlenerek devam ediyoruz. Bundan sonraki karşılaşmalarımızın iyi olacağına inanıyorum. Biliyorsunuz güçlü takımların olduğu bir ligdeyiz. Başarılarımızın devamının geleceğine inanıyorum. Aldığımız bu galibiyeti Gaziantepli sporseverlere armağan ediyoruz” dedi.

brosur
Bu haber 992 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...