Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Fatih Camcıoğlu / KÖŞE Amatöre Bakış Amatör Sorunlarla baş başa

1.Amatör Kümenin dördüncü haftasını geride bıraktık. Sorunlar devam ediyor.

18 Kasım 2015 13:33

Fatih Camcıoğlu / KÖŞE

Amatöre Bakış

Amatör Sorunlarla baş başa

1.Amatör Kümenin dördüncü haftasını geride bıraktık. Sorunlar devam ediyor. ASKF malzeme yardımını henüz gerçekleştirmedi. Kulüplere sporda şiddeti kınadığımızı defalarca söylesek de dinleyen kim.

Saha içerisinden kenara ayrı bağırmalar ve küfürler. Seyirciden ayrı, kulübeden ayrı. Antrenör arkadaşlarıma hiç yakıştıramadım. Daha sabırlı ve idareci olmalarını temenni ediyorum.

Sezon başında fikstür yapılır ve TFF onayından sonra ASKF uygular. Anlamadığım biz bu haftayı atladık öbür haftadan devam edin böyle bir şey yok. Şikâyet edilse ne olur bilemem.

Hakemlerimiz hatayı birazda kendinde arasın. Tekamül seminerimi yaparlar,başka çözümü bulurlar. Eski hakemlerimizi arar olduk. Nerde Mehmet Açıkgöz, Ökkeş Türkmen ve daha nice hakemlerimiz. Hepsini saygı ile hatırlıyorum ve yeni hayatlarında başarılar dilerim.

Gözlemciler bu hakem hatalarını görmüyorlar mı, görüyorlarsa nasıl not veriyorlar.

Lütfen maçları adil yönetin futbolcuların alın teri boşa gitmesin, futbolu güzelleştirmek için uğraşın.

Amatörlerin sorunlarının bitmesi temennisi ile iyi haftalar.

Fatih Camcıoğlu

brosur
Bu haber 1154 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...