Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Ömer Akyılmaz /Köşe Yazısı

Bu hafta milli maçlar nedeniyle maçlara ara verilmesi nedeniyle maçları yorumlama şansımız kalmadı.

18 Kasım 2015 13:46

Ömer Akyılmaz /Köşe Yazısı

Bu hafta milli maçlar nedeniyle maçlara ara verilmesi nedeniyle maçları yorumlama şansımız kalmadı. Ne yazalım derken bizim gibi spor adamların son dem uğraştığı amatör takımlara antrenörlük yapmak idareci olma veya danışman gibi görevler alarak katkı sunmaya çalışarak kendi hobini tatmin etmeye çalışırken bağlı bulunduğun takıma da bir nebze olsun katkı sunmaya çalışmak aslında bizim memleket de futbolu son demlerinde asıl yetiştiği takımlara antrenör futbolcu başkan gibi hizmet veren eski sporcuların sayısı parmak sayısı kadar az, asıl ise tüm dünyanın her ülkesinde sporu son noktayı koyma aşamasındaki arkadaşlar kendi yetiştiği kulübe gelerek maddi manevi katkı sunması kadar doğal ne olabilir.

Ama ne acı ki futboldan elini eteğini çeken bir daha arkasına bakmadan uzak duruyor. Arkadaşların görüşüne saygı duymakla beraber bir sporcu kendi bildikleri kendinden sonra gelen gençlere bildiklerini aktara bilse yanlış mı yapmış olur,  tam tersine yüzde yüz yapmış olduğu maddi ve manevi destekle spora inanılmaz katkı sunmuş olur. Özellikle profesyonel futbol oynamış arkadaşlar boş zamanlarını kendine yakın kulüplerle ilgilense Gaziantep de spora gelişim adına çok katkı sunacaklarına adım gibi eminim. Kimsesiz sessiz Çoğunluk olan amatör takımların ellerin den sahaları alıyorlar. Yeni tesisler yapacakları yerde, mevcut sahaları yıkmaya çalışılıyor. Konuştuğu zaman sesini duyuran geçmişi olan sporcular takımların başlarında olsalar belediyelerin saha yapmadan yıkmak gibi cesareti bulacaklarını sanmıyorum.

brosur
Bu haber 1130 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...