Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

MEMİK DOĞAN / KÖŞE YAZISI AMATÖRCE GÖZLEM SPORA ŞAŞI BAKILIYOR

Değerli okurlarım şimdiye kadar birçok konuda yazılar yazdık ama spora karşı duyarsız bir il olduğumuzu kabul etmemiz lazım.

18 Kasım 2015 14:46

MEMİK DOĞAN / KÖŞE YAZISI

 

AMATÖRCE GÖZLEM

 

SPORA ŞAŞI BAKILIYOR

 

Değerli okurlarım şimdiye kadar birçok konuda yazılar yazdık ama spora karşı duyarsız bir il olduğumuzu kabul etmemiz lazım.

Tesis konusunu işledik şimdiye kadar hiçbir kurumdan ses çıkmadı. Amatör takımlarımızın antrenman ve maç yapacak sahaları yetersiz dedik. Genç takımlarımızdaki futbolcular hafta içi oynuyorlar. Bu çocuklarımız izin alabilirse aldı yoksa okuldan kaçarak maçlara gelmek zorunda kalıyor. Oysaki bu gençlerin maçı hafta sonu oynansa bu sorun ortadan kalkar. Elimizde Gazikent, Şehitkamil, Batur, Şahinbey, Çıksorut, Perilikaya ve Hasan Doğan tesisleri bulunuyor. Cumartesi ve Pazar günü oynansa bu çocuklar eğitimlerini aksatmadan maçlara gelirler. Hangi mantıkla bu maçlar hafta içine veriliyor. Bütün kulüplerimiz bundan şikayetlerini devamlı dile getiriyorlar. Bu sorunun biran önce halledilmesi lazım diye düşünüyorum.

MADDİ DESTEK ŞART

Öte yandan Bayan ve Erkek futbol takımlarımız maddi açıdan çok sıkıntı yaşıyor. Örneğin Bayan takımlarımızın deplasmana gidecek araçları yok. Bunlara bu konuda kesin destek şart. Kamu kurum ve kuruluşlarını bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Amatör liglerimizde birinci devrenin sonuna gelindi daha kulüplere malzeme dağıtılmadı. İşte böyle bir şehirde yaşıyoruz maalesef. Diğer illere bakıldığında malzeme yardımları sezon başlamadan temin ediliyor. Sezon bittikten sonra malzemeler ne işe yarar. Onun için bu şehirde futbolcu yetişmiyor. Yetişmez de. Kimse spor alanında başarı beklemeye kalkmasın.

MADDE BAĞIMLISI GENÇLER ÇOĞALIR

Şuan Büyükşehir Belediyesine ait madde bağımlısı gençlerimiz için rehabilite merkezi var. Burada uyuşturucu kullanan gençler tedavi ediliyor. İnanın bu spor kulüpleri olmasaydı. Cadde ve Sokaklarımız bu gençler ile dolardı. Onun için diyorum bu kulüplere sahip çıkın kulüplerimiz kapanırsa madde bağımlısı gençlerin sayıları hızla artar. O zaman kimse Cadde ve Sokaklarda rahat gezemez.

 

HAYIRLI HAFTALAR….

 

brosur
Bu haber 1147 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

1
  Yükleniyor...