Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

NEREYE GİDİYORUZ ? / AMATÖRCE GÖZLEM / MEMİK DOĞAN KÖŞE YAZISI

Gaziantep’te hafta sonunda oynanan süper ve birinci amatör müsabakalarında yaşanan olaylar acaba nerede gidiyoruz dedirtti.

25 Kasım 2015 07:35

NEREYE GİDİYORUZ ?

Gaziantep’te hafta sonunda oynanan süper ve birinci amatör müsabakalarında yaşanan olaylar acaba nerede gidiyoruz dedirtti.

Futbolsever olarak oynanan maçları izlemeye gidenler kaliteli futbol yerine bol bol kavga izliyor. Bu futbol terörü ne zaman bitecek anlamış değilim. Bu kafayla bir yere varmamız mümkün değil. Nasıl bir şehirde yaşıyoruz. Federasyonumuz, Hakemlerimiz, Emniyetimiz, Sağlıkçımız, Saha Komiserlerimiz kısaca futbola emek veren herkes bu işten memnun değil. Ben diyorum ki maçlar iptal edilsin geniş kapsamlı bir toplantı yapılsın cezai müideleri ağır olsun. Bu kavgalara bir çözüm bulunsun. Yoksa bu gidişle Türkiye’ye futbol adına kötü şeylerden başka verecek bir şeyimiz olmaz olamaz. Yetkililerimiz biran önce harekete geçerek bu işe el atmalıdır. Birde Kulüp Başkanlarına,Yöneticilerine, Antrenörlerine önerim şu olacak eğer bu tür olayları önlemek istiyorsak sahada maç kazanmanın ve kaybetmenin dünyanın sonu olmadığını bilerek hareket etmemiz gerekir. Şuan liglerde ilk yarı maçları oynanıyor böyle olaylar oluyor. İkinci yarı maçları ise şampiyon olmayı ve kümede kalmayı ilgilendiği için Allah göstermesin hiç bitmez daha büyük olaylar olur. Ben şuan kişileri uyarmak istiyorum. Gerisi yetkilere kalmış.  

 

HAYIRLI HAFTALAR DİLİYORUM…

brosur
Bu haber 1163 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...