Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK?

Amatör futbol takımlarının faydalanması için sahalarımıza yapılan çamaşır ve kurutma makinelerinin akıbeti ne durumda niçin bu makineler için sahalara görevli verilmiyor.

2 Aralık 2015 16:37

 

 

 Üç yıldır çürümeye terk edilen bu makineler ne zaman çalışacak. Eski Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan’ın girişimleri sonucu yapılmıştı. Yahya Şahan Müdürün tayini çıkınca yerine Ömer Faruk Şiran göreve başladı. Değişen bir olmadı. Ömer Faruk Şiran’dan sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olan Ökkeş Yılmaz’ın bu işe ne zaman el atarak çözeceği de belirsizliğini koruyor. Biz ülke olarak çok mu zenginiz. Niçin bu yatırım çürümeye terk edildi. Bu işe kim el atarak harcanan paranın boşa gitmesini önleyecek bilemiyorum. Allah aşkına her hafta amatör takımlarının ihtiyacı olan konuları dile getirerek yetkilileri göreve davet ediyorum ama bakıyorum ki değişen bir şey yok. Tesis diyoruz, malzeme diyoruz, sporda şiddet diyoruz, kulüplerimize destek diyoruz tık yok. Bu şehir bu kadar mı sahipsiz. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışıyla bir yere varılmaz. Bu konuların birer birer ele alınarak çözülmesi lazım. Gaziantep’te Amatör sporu yöneten Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere Gaziantep ASKF ve diğer kurumları göreve davet ediyorum.

 

HAYIRLI HAFTALAR DİLEĞİYLE….

Memik Doğan

brosur
Bu haber 997 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...