Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Hakan Kutlu hoca devre arasında transfer isterse hiç şaşırmam

Geçtiğimiz haftada bu kadar para harcayan Büyük şehir Belediye spor neden başarılı olamıyor diye Hakan Kutlu hocayı eleştirmiştim.

2 Aralık 2015 16:42

 

 

 Belediye spor bu hafta galip gelmesine rağmen eleştirimi sürdürüyorum. Nedenim açık, Belediye spor Elazığ spor maçında oynadığı futbola bakarsanız olay net görülür. Elazığ spor stoper oyuncusu Mehmet Yiğit’ in aldığı gereksiz kırmızı kart öncesi gol pozisyonu ilk yakalayan Elazığ spordu, değerli spor severler Türkiye’de ender görülen hovardaca transfer harcaması yapan Belediye sporun oynadığı futbol bu olmasa gerek. Hakan Kutlu hoca devre arasında transfer isterse hiç şaşırmam. Bir eleştirimde belediye spor yönetimine olacak Hakan hocanın yaptığı transferler ortada iken hala hocanın dediklerini yapmaya çalışmak kulübün geleceğini zora sokmaz mı? Sayın Osman Toprak ve yönetimine bu konuda büyük görevler düşmekte. İllaki transfer yapılacaksa Hakan Kutlu eliyle olması şart mı ? bu kent de yetişmiş işinin ehli güveneceğiniz deneyimli güveneceğiniz antrenörler mutlaka vardır. Değerli başkan, antrenörler gidici yönetim kurulları tek sorumlu olarak görevlerinde zorunlu olmadıkça kalan kurumlardır o nedenle transferleri kulüplerin yapması kadar doğal bir şey olamaz bu çalışma kulüp politikasıdır kimseyi de ilgilendirmez çalışmak isteyen hoca kendini ona göre ayarlamak zorundadır. Sayın Osman Toprak düşüne biliyor musunuz Hakan hoca nedeyse hizmetlileri dahi Ankara’dan getirecek. Gaziantep Türkiye'nin altıncı büyük illerinden birisi Gaziantepli sporseverleri bu kadar anlamazların içerisinde görmek veya o düşünceden hareketle Gaziantepli hiç bir antrenöre görev vermemek yanlışın ta kendisi olur sanıyorum. Bu galibiyetten sonra bu eleştiriyi yapmak yanlış görüle bilir, ancak bazı doğruları birinci yarı sonu gelmeden yazıp hatırlatmak da bizim görevlerimiz arasında olsa gerek diyorum. Alınan galibiyet Büyükşehir Belediye spora hayırlı olsun.

ÖMER AK YILMAZ

 

brosur
Bu haber 1145 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...