Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

BAŞKAN FADILOĞLU KARANFİL DAĞITTI

BAŞKAN FADILOĞLU KARANFİL DAĞITTI

8 Mart 2018 14:53

BAŞKAN FADILOĞLU KARANFİL DAĞITTI

 

-BAŞKAN FADILOĞLU BÜTÜN BİRİMLERİ DOLAŞTI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Şehitkamil Belediyesinde çalışan bayan personellere karanfil armağan etti.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Şehitkamil Belediyesinde görev yapan bayan personelleri çalıştıkları birimde ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, personellerle bir süre sohbet etti ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesinin bayan personellerine karanfil hediye etti. Erkek personellere de karanfil veren Başkan Fadıloğlu, erkek personellerden karanfilleri eşlerine götürmelerini ve eşlerini tebrik etmelerini istedi. Personellerle ziyaret esnasında hatıra fotoğrafı çekinen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çalışanlara kolaylık diledikten sonra yanlarından ayrıldı.

brosur
Bu haber 797 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...