Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Başarıya Doymuyor

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Başarıya Doymuyor

14 Mart 2018 13:06

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Başarıya Doymuyor

 

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erikçe Macera Kampı’nda düzenlenen Okullar Arası Genç Kız ve Erkek Oryantiring Müsabakalarına katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri çeşitli dereler elde ederek sporun bütün dallarda ki iddialarını sürdürdü.

 

Kuruluşunun 54.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki başarılarını da sürdürerek öğrencilerinin her alanda gelişmesine büyük katkılar sağlıyor. Son olarak Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erikçe Macera Kampı’nda düzenlenen Okullar Arası Genç Kız ve Erkek Oryantiring Müsabakalarına katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri Ali Taha Çetin Genç Erkek Ferdî (B) İl 1.si; Mert Kimya Genç Erkek Ferdî (B) İl 2.si ve Alperen Çelik Genç Erkek Ferdî (A) İl 2.si olarak turnuvaya isimlerini başarıyla yazdırdılar. GKV Özel Liseleri Müdürü Hakan Alnıaçık yarışma sonucu dereceye giren öğrencileri ve okul takımını kutlayarak başarılarının devamını diledi.

 

brosur
Bu haber 772 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...