Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI ERHAN DENİZ GÜNGEN / GERÇEKLERİN IŞIĞINDA BAŞARI İÇİN HER YOL MÜBAH MI?

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI ERHAN DENİZ GÜNGEN / GERÇEKLERİN IŞIĞINDA BAŞARI İÇİN HER YOL MÜBAH MI?

20 Mart 2018 14:00

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI

ERHAN DENİZ GÜNGEN / GERÇEKLERİN IŞIĞINDA

BAŞARI İÇİN HER YOL MÜBAH MI?

Bir sezonun daha sonuna geliyoruz düşen ve şampiyon olan takımların belirleneceği lig sonuna doğru hızla ilerliyoruz tüm liglerde rekabet son süratle devam ediyor tansiyonun yükseldiği maçların gergin geçtiği hakem kararların tartışıldığı saha içi ve saha dışı etkenlerin çok ama çok konuşulduğu bir sezon yaşıyoruz. Herkesin kafasında acaba şampiyon ve düşen takımların hak ederek bu noktaya geldiği konusunda epey soru işaretleri olan bir dönem yaşıyoruz. Başlığımızda ki gibi değerli okurlar başarıya giden her yol mübah değildir. Hak ederek futbolun sadece saha içinde oynandığı sürece adil ve dürüst olduğu müddetçe kazanılan şampiyonluğun anlamı ve önemi vardır..saha dışı etkenlerin rolü olmadığı tarafsız ve adil olması gereken kurumların taraf tuttuğu müddetçe şampiyonluklar da küme düşmelerde hep şaibe altında olacaktır . Halbuki başarı için alın teri emek ve mücadele gerektirir başarı için karakterden ödün vermemek gerekir başarı tabi ki güzel bir ödül ama bu ödülü doğru yolda kazanmak gerekir elbette hakkederek emek ve alın teri ile şampiyon olan veya küme de kalan takımlarımız var...Türkiye de kurullar süper lig den amatör liglere kadar maalesef  tarafsız ve adil değil.. kararlar da hep dikkat edin çifte standart lar var ceza kurullarında ve atamaların hepsinde tartışmalar çıkıyor her karara kurullara güven olmadığından şüphe ile yaklaşılıyor çünkü ortada güven duygusu yok geçmiş de verilen haksız kararlardan dolayı kulüpler kurullara güvenmiyor… bura da çare özellikle bu kurullara liyakatlı adil tarafsız ve saygın kişilerin seçilmesiyle bu güvensiz ortam aşılabilir… ayrıca şeffaf olunması gerekiyor hesap verebilecek kişilerden oluşması bu işin olmazsa olmazıdır. Hemen söyleyeyim bu kurullarda tam tarafsız şekilde çalışan değerli arkadaşlarımız elbette var..Geliniz bu kurulların hepsine  herkesin saygı ve sevgi duyduğu insanları seçelim kararlarında tereddüt duymayacağımız adil ve tarafsız olacaklarına inandığımız kişileri göreve getirelim o zaman göreceksiniz oluşacak güven ortamında şampiyonlarda küme düşmeler de tartışmasız şaibesiz şekilde herkesin kabul edeceği şekilde belirlenecektir. Şampiyonun ve küme düşmenin adil tarafsız şekilde belirlendiği şike ve şaibenin olmadığı dürüstçe mücadelenin olduğu kurulların tarafsız ve adil olduğu liglere kavuşmak dileğiyle…

      Ayrıca Vefatı ile tüm spor camiasını derin üzüntüye boğan Eyüp Tıs kardeşimize Allah dan rahmet diliyorum..  Değerli başkan Mehmet Kılınç bey in şahsında Üçoklar demir spor ve spor camiasına baş sağlığı diliyorum..

brosur
Bu haber 1127 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...