Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI ERHAN DENİZ GÜNGEN/GERÇEKLERİN IŞIĞINDA/ FUTBOLUN DİLİ

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI ERHAN DENİZ GÜNGEN/GERÇEKLERİN IŞIĞINDA/ FUTBOLUN DİLİ

4 Haziran 2018 09:29

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI/ ERHAN DENİZ GÜNGEN /GERÇEKLERİN IŞIĞINDAGERÇEKLERİN IŞIĞINDA/ FUTBOLUN DİLİ

 Hepimizin büyük bir aşk ile bağlandığı gerek oynarken gerek izlerken büyük  zevk aldığımız bir spor dalıdır futbol. Sanki büyülü bir oyun gibi milyarlarca insanı arkasından sürükleyen her anı büyük bir çekişme ve heyecana sahne olan aslında büyük bir oyundur. Adeta bir yaşam biçimi bazıları için hayatın anlamı ve tutkusudur futbol. Ne kadar farklı görüşte olursan ol aynı takıma aynı camiaya mensupsan onun şemsiyesi altında birleşen birlikte maçı izleten içinde büyük mutluluklar bazen de büyük hüzünler yaşadığımız iflah olmaz bir tutkudur. Dünya da hiçbir güç futbol kadar birleştirici bütünleyici olamaz.. öyle değil mi bütün toplumun farklı katmanları tek bir amaç için birleşmiyorlar mı..işte böylesine büyülü bir alanı maalesef kendi elimizle kendi kişisel egolarımız ve çıkarlarımız için mahvediyoruz ..halbuki bu oyunun güzelliklerini yaşasak mücadele etsek ama asla centilmenlikten saygı dan sevgi den kopmasak inanın çok daha güzel seyirler ve zevkler yaşanacaktır. Gözlemliyorum bazen elbette mücadele olacak ama bu küfür şiddet de neyin nesi anlayabilmiş değilim bunları yapanlar zannediyorlar ki kazançlı çıkıyorum halbuki nefret nefreti doğruyor şiddet şiddeti doğuruyor.

Anlamadığım ve bir türlü çözemediğim bir sorunu anlatırken illa hakaret veya küfür mü etmelisin ..Rabbim sana o aklı ve dili kullanasın diye insanoğluna bahşetmiş.. konuşarak her sorun sıkıntı çözülür ama yıllardır spor u yöneten kişilerin acizliği ve basiretsizliği yüzünden bu tür hareketleri yapan sözde spor adamları hak ettikleri cezayı almadıkları için daha da şımarmış ve spor sahalarında kendilerine hak etmedikleri şekilde yer edinmişlerdir... halbuki devlet 6222 sayılı kanunu çıkarmış bu tür hareket ve şiddet yapanlara en ağır ceza verilmesi için yardımcı olmuştur. Buradan spor u yönetenlere sesleniyorum süratle bu tür kişileri spordan ayıklayın en ağır ceza ve yaptırımları uygulayın.. uygulayın ki gerçek spor severler futbolun içerisine girsin böylece eğitim kültür ve ahlak yönünden çıta yükselsin..

 

 

 

 

 

 

 

 

brosur
Bu haber 1092 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...