Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

SÜPER ŞAMPİYON ANKAS İSTİKLALSPOR

SÜPER ŞAMPİYON ANKAS İSTİKLALSPOR

17 Nisan 2018 10:41

SÜPER ŞAMPİYON

ANKAS İSTİKLALSPOR   

Süper Amatör Kümede 2017 2018 sezonunu Ankas İstiklasporun şampiyonluğu ile sona erdi.

Geçen sezon şampiyonluğu son haftaya bırakan Bordo Mavili ekip, bu sezon ise son haftada hedefine ulaştı.

Sezonun son haftasına lider İslahiyesporun bir puan gerisinde giren Ankas İstiklalspor, rakibi ile deplasmanda karşılaştığı mücadeleden galibiyetle ayrılarak adını şampiyon yazdırdı.

İslahiye Atatürk Stadyumunda şampiyonu belirleyecek mücadeleyi İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Cumhuriyet Başsavcısı Melih Aladağ, İslahiye AKP İlçe Başkanı Mehmet Bali, Nurdağı Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Şentürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Ankas İstiklalspor Kulüp Başkanı Alaettin Atalar, İslahiyespor Kulüp Başkanı Osman Yılmaz ve çok sayıda taraftar izledi.

Zorlu geçen karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken, ikinci yarının hemen başında konuk Ankas İstiklalspor Ali Paşa Kısak’ın golüyle öne geçti. Ev sahibi İslahiyespor ise bu gole Nsıdıbe Oliver ile 52inci dakikada cevap vererek durumu eşitledi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Ankas İstiklalspor Adem Yavuz Kurçerenin kafa golüyle yeniden öne geçerken, müsabakanın hakemi Mustafa Murat Oğuzun son düdüğüyle Bordo Mavili ekip, Gaziantep Süper Amatör Kümede 2017 2018 Sezonunun şampiyonluğunu ilan etti.

Ankas İstiklalspor bu hafta sonu Şehitkamil Belediyespor ile Play Out mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Maçın yeri ve saati ise bugün ASKFde yapılacak toplantıda netlik kazanacak.

 

 

 

 

brosur
Bu haber 1293 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...