Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AKKENTSPOR İÇ TRANSFER DE KOLLARI SIVADI

2017/2018 Futbol sezonunda şampiyon olarak süper amatör kümeye yükselen Akkentspor’un vefalı başkanı Metin Sabancıoğlu iç transfer de ilk anlaşmayı başarılı futbolcusu Cuma Özer ile yaptı.

18 Nisan 2018 10:29

AKKENTSPOR İÇ TRANSFER DE KOLLARI SIVADI

2017/2018 Futbol sezonunda şampiyon olarak süper amatör kümeye yükselen Akkentspor’un vefalı başkanı Metin Sabancıoğlu iç transfer de ilk anlaşmayı başarılı futbolcusu Cuma Özer ile yaptı. Sabancıoğlu,” iç ve dış transferlerde Akkentspor’a başarı sağlayacak olan futbolcularla temasa geçiyoruz. Gaziantep ve bölge illerde bazı oyucuların isimleri listemizde anlaşma yaptığımız oyuncuları basın yoluyla tanıtacağız. Akkentspor yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturarak Süper amatör kümeye renk ve heyecan katacak,”dedi.

Haber : Cengiz Koncuk

brosur
Bu haber 936 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...