Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AMATÖRCE GAZETESİ KÖŞE YAZISI /ERHAN DENİZ GÜNGEN / GERÇEKLERİN IŞIĞINDA/ BELEDİYELERİN AMATÖRE DESTEĞİ

AMATÖRCE GAZETESİ KÖŞE YAZISI /ERHAN DENİZ GÜNGEN / GERÇEKLERİN IŞIĞINDA/ BELEDİYELERİN AMATÖRE DESTEĞİ

29 Nisan 2018 11:44

AMATÖRCE GAZETESİ KÖŞE YAZISI /ERHAN DENİZ GÜNGEN /

GERÇEKLERİN IŞIĞINDA/ BELEDİYELERİN AMATÖRE DESTEĞİ

 Öncelikle 2017-2018 süper amatör küme şampiyonu Ankas istiklal sporu bu başarılarından dolayı kutluyorum uzun bir süreden beri belediye ve kurum takımı olmadan takımlarımız Bal ligine çıkamıyordu ama Ankas bu başarıyı yakaladı ve tebriği haketti. Bir takımın başarılı olması için bir çok faktörün bir araya gelmesi gerekiyor kuşkusuz bu başarıda yönetim teknik heyetin taraftarın ve futbolcuların üzerine düşen görevi yaparsa başarı kaçınılmaz olur. Duyumlarımız Şehitkamil belediyenin artık üst liglerde oynayan takımlardan ziyade genç ve alt yapıya daha çok önem vereceği yönünde ..   Açıkçası uzun yıllardan sonra bu noktaya gelmeleri Gaziantep futbolu için çok önemli bir gelişme yıllardır yüz milyarlarca lira kaynak Bal liginde oynamak ve mücadele etmek için harcandı boş yere…Bu kaynaklar belediye tarafından alt yapı ve tesislere harcansaydı bugün şehrimizde futbol çok daha farklı ve olumlu noktalarda olabilirdi. öyle değil mi bugün şehrimizde tesis yetersizliğinden bahsediyoruz bu tesisleri belediyelerimiz çok kolayca yapabilirler yeterli miktarda kaynakları var ve gençlerin hizmetine sunabilirler…artık büyük külfet Bal ligi olmadığına göre Şehitkamil belediyesi tesis alt yapı ve amatör kulüplere daha çok kaynak ayıracağına eminim yapılması gereken doğru tarz da bu zaten.. Bugün bir çok amatör kulübü kaynak ve bütçe yetersizliğinden alt yapılarına gereken önemi veremiyor. dolayısıyla şehrimizde sporcu yetişmiyor çünkü bu iş ancak ekersen biçersin yöntemiyle olur …belediyelerimiz sadece malzeme yardımı ile değil diğer büyükşehirlerde olduğu gibi amatör kulüplere nakdi yardım yapmalı kulüplerin bütçeleri sadece yöneticilerin aktardıklarına bakmamalı çünkü burada gençliğe hizmet ediliyor yani bir nevi kamu hizmeti yapılıyor öyle olduğuna göre giderlerin bir kısmını kamunun karşılaması kadar doğal bir şey olamaz.

   Umarım Şehitkamil belediyesi Şahinbey belediyesi gibi yapmaz tam aksine bu bütçeleri gene spora ve tesislere aktararak belediyesi hanesine olumlu puanlar kazandırır. Rıdvan bey futbol ve spor tutkusu olan değerli  bir belediye başkanı bu insanları doğru kanalize edersek kuşkunuz olmasın bu şehre çok büyük ve çok güzel tesisler kazandıracaklardır…

brosur
Bu haber 855 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...