Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI ERHAN DENİZ GÜNGEN / GERÇEKLERİN IŞIĞINDA GAZİŞEHİR SÜPER LİG YOLUNDA

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI ERHAN DENİZ GÜNGEN / GERÇEKLERİN IŞIĞINDA GAZİŞEHİR SÜPER LİG YOLUNDA

5 Ekim 2018 16:30

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI

ERHAN DENİZ GÜNGEN /  GERÇEKLERİN IŞIĞINDA

GAZİŞEHİR SÜPER LİG YOLUNDA

 Bitmeyen ve bitmeyecek sevdamız Gaziantep spor ile ilgili sizlerle burada çok defa köşe yazısında sizleri bilgilendirdim. Bir spor kulübüne ve şehre nasıl ihanet edilir bir kulüp kapanma noktasına nasıl getirildiğini siz değerli okurlarla örnekler vererek paylaştım.. mevcut yönetimin Gaziantep spor a hiçbir şey veremeyeceğini daha gelirken hile ile gelen bir anlayışın hizmet edemeyeceğini olsa olsa ancak kendi reklamlarını yapacaklarını anlattım.. Güzelim Gaziantepimizin en büyük markası Gaziantep spor u uçurumun kenarına getirip yuvarladılar daha ilk yarı bitmeden koca çınarı renklerini antep in şehitlerinden mateminden alan bu büyük spor kulübünü göz göre göre düşürdüler. aslında biz filmini sonunu biliyorduk ama maalesef kimseye buna devlet kademeleri de dahil inandıramadık dinletemedik..

Gaziantep spor bu durumlara düşmüşken hiç olmazsa Dünya da marka olan bu şehrin diğer takımı Gazişehiri  süper lige çıkarabilirsek bir teselli ve başarı bulacağız. Belki ilk iki sıraya giremedi bu takım  ama ben bu takımın doğru hamlelerle yükselme grubunda başarılı olup süper lige çıkacağına inancım tam ..çünkü futbolcu ve yönetimin kalitesine baktığımız zaman diğer takımlardan daha üstün olduğunu çok rahatlık la söyleyebiliriz. yeter ki futbolcularımız inansın sahaya o azim ve inançla çıksın ve arkalarında 2 milyonluk şehrin desteği olduğunu bilsinler. Başarabilirsiniz inanın ve sahaya çıkın rakipleri doksan dakika sahayı dar edin… Dualarımız ve desteklerimiz sizinle gençler…

brosur
Bu haber 1179 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...