Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AMATÖRCE GAZETESİ / ÖMER AKYILMAZ / KÖŞE YAZISI/ SON DOKZAN DAKİKA

AMATÖRCE GAZETESİ / ÖMER AKYILMAZ / KÖŞE YAZISI/ SON DOKZAN DAKİKA

18 Mayıs 2018 10:05

AMATÖRCE GAZETESİ / ÖMER AKYILMAZ / KÖŞE YAZISI/ SON DOKZAN DAKİKA

Gazi şehir fk Bolusporu saf dışı bırakarak spor toto Süper lig e çıkma serüveninde son doksan dakika kaldı.

Bursa da yapılacak musabaka da rakip Erzurumspor gerçek final havasında gececek maçta Gazisehirfk 'nın işi cok ta kolay gözükmüyor ama Gazi sehir fk son maçtaki Bolusporla oynadığı maçta benim izlenimim Gazi sehir fk sporlu futbolcular davaya inanmış hocalarının verdiği taktiği harfiyen uygulamaya çalışan son derece yardımlaşma içerisinde olan takım olgusunda idi.

Bu maçta Boluspor maçında olduğu gibi oynarlarsa Erzurum maçından galibiyetle çıkacaklarına tüm kalbimle inanıyorum.

Geçen haftaki yazımda belirtmiştim un var şeker var sporcu kardeşlerimize sadece helva yapma kaldı demiştim evet spor sever dostlar helva antep deyişiyle kıvamına gelmeye başladı sporcular Gazianteplilere nefis bi helva sunacaklar sanırım.

Bu arada uzak mesafe demeden Gazi sehir maçını Boluya izlemeye giden taraftara yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum.

Sayın başkan Adil Konukoğlu’nun yapacağından emin olduğum taraftarları Bolu’ya götüreceği  işini gücünü bırakarak takıma destek veren  taraftarlara her türlü imkanları sağlamıştır.  Gazişehir Gaziantep takımına 12 adam görevini vererek takımı Şehirle bütünleştirip taktir toplamıştır.

brosur
Bu haber 773 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...