Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AMATÖRCE GAZETESİ / ÖMER AKYILMAZ / KÖŞE YAZISI AMATÖRÜN RUHU / GAZİŞEHİR FK YENİDEN YAPILANMALI

AMATÖRCE GAZETESİ / ÖMER AKYILMAZ / KÖŞE YAZISI AMATÖRÜN RUHU / GAZİŞEHİR FK YENİDEN YAPILANMALI

24 Mayıs 2018 12:30

AMATÖRCE GAZETESİ / ÖMER AKYILMAZ  / KÖŞE YAZISI

AMATÖRÜN RUHU / GAZİŞEHİR FK YENİDEN YAPILANMALI

 

Son iki haftadır Gazi Şehir FK Spora destek veren yazılar bunda da yazarak ve sporseverler olarak Bolu ya ve Bursa’lara giderek amansız destek verdik. Had da un var şeker var iş sporculara kaldı haydi sporcu arkadaşlar bitirin şu işi yapın helvayı dedik. Bolu’yu geçtik hadi Bursa da son viraj  dedik ama ne son viraj 120 dk sonunda iş penaltılara kalmış ortaya bir kaleci çıkıyor bütün planları alt üst ederek bütün sezonun içine ediyor.  Atılan penaltıların tamamına yakınını kurtararak futbolda olmazı başararak kendi takımını Süper lige çıkmasını sağlıyor.  Tebrikler kaleciye Tebrikler Erzurumspor’a.

Bizim Gazi Şehir FK spor a gelince yapacak bir şey yok herkes ellerinden gelen gayreti sarf etti ama bazen futbolda olmazsa olmazlar vardır oda Gazisehir spor un başına geldi sadece eleştirmek adına söylemiyorum ben ve benim gibi herkesin ortak fikri son 3 sezon dur bu takımın yapılanması şampiyonluğa oynayacak ekip değil diye her ortamda anlatmıştık ama tüm kalbimle söylüyorum ki bu takım yine de kapasitenin üzerinde futbol oynayarak lige çıka bilmek için mücadele etmiştir.

Saygılar.

brosur
Bu haber 734 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...