Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AMATÖRCE GAZETESİ / CENGİZ KONCUK / KÖŞE YAZISI GAZİŞEHİR FK SÜPER LİGİ KAÇIRDI AMA GAZİANTEP’İ KAZANDI

Sevgili Mahalli ve Amatörspor camiası yerel de sesimizi duyanlar Gazişehir FK Süper ligi kaçırdı ama Gaziantep’i kazandı.

24 Mayıs 2018 13:13

. Süper lige çıksaydı da şehrin desteğini alamasaydı stada sporseverleri çekemeseydi bana göre bir anlam kazanmazdı. Gazişehir FK Gaziantep’i kazandı. Özlediğimiz tabloyu sergiledi. Takım protokolüyle, İş adamıyla , Basınıyla, Sporseveriyle tek yumruk olma başarısını gösterdi. Bunu sağlayan sayın Başkan Adil Konukoğlu ve değerli yönetim kurulu Gaziantep’e heyecan getirdi.

Temelde olması gereken sağlam taşlar yerine oturmuştur. Gazişehir FK Gaziantep’te yaşayan tüm sporseverlerin Gönlünde taht kurmuştur. Gelelim maça ben de bana göre gözlemlediğim önemli şeyleri paylaşmak istiyorum. Mahalli takımların içinden gelen biri olarak 22 yıldır da Amatörspor camiasının içerisindeyim. Çok zor maçlar yaşadık. Şampiyonlukta gördük küme düşmede. Bu profesyonel teknik adamların ve sporcuların işi daha kolay, amatörcülük daha zor bir zanaat. Bunları neden yazıyorum? Çünkü amatör ruh var ya amatör ruh işte bu o kadar çok önemli ki kazanmak için ruh lazım, istek lazım, hırs lazım, Gazişehir FK bu ruhu başkan ve yönetimde yakalamış,  ancak ne teknik heyet ne de bazı  sporcular bunu yakalayamamış. Resmen elimizle Süper ligi Erzurumspor’a verdik. Yazımın başında da belirttiğim gibi Gaziantep,  Gazişehir FK ile bütünleşmiştir. Bu da bizim en önemli tesellimizdir.

Bu yaşadıklarımız hepimize tecrübe olarak kalacak. Yeni sezona Gazişehir FK Güçlü bir transfer yaparak bu işi play off’a bırakmadan Süper lige çıkacaktır buna tüm kalbimle inanıyorum.

brosur
Bu haber 922 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...