Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

ASKF DE DEĞİŞİM RÜZGARLARI ESİYOR

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna kayyum atandı. Yaklaşık bir yıldan bu yana süren 2. Sulh Mahkemesi ASKF Yönetimini suçlu bularak olağan üstü kongre için kayyum atadı.

30 Mayıs 2018 13:09

ASKF DE DEĞİŞİM RÜZGARLARI ESİYOR

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna kayyum atandı. Yaklaşık bir yıldan bu yana süren 2. Sulh Mahkemesi ASKF Yönetimini suçlu bularak olağan üstü kongre için kayyum atadı. Genel kurulun 5/1 İmza toplayarak ASKF yi olağan üstü kongreye davet etmişti. ASKF Başkanı ve yönetimi kulüplerin bu seslenişine kulak asmayınca Gaziantep’de ilk kez ASKF Mahkemeye düştü. Gelinen nokta ise Olağan üstü kongre kararını ASKF Almayınca Mahkeme kayyum atayarak ASKF nin Olağan üstü kongre yapmasını istedi.

2. Sulh Mahkemesi Genel Kurul Üyelerinden Ökkeş Bahri Özbulan, Ali Tekin ve Ali Coşkun’u kayyum heyeti olarak atanmasına karar verdi.  Kayyum heyeti bir araya geldikten sonra olağanüstü kararını alarak üyelere çağrı yaparak yeni bir yönetim oluşturulması adına kongreye gidecek.

HABER : CENGİZ KONCUK

brosur
Bu haber 756 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

1
  Yükleniyor...