Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI / ERHAN DENİZ GÜNGEN /GERÇEKLERİN IŞIĞINDA MAHKEMEYE ASKF YE KONGREYE GİT DEDİ

GERÇEKLERİN IŞIĞINDA MAHKEMEYE ASKF YE KONGREYE GİT DEDİ

21 Haziran 2018 17:40

GERÇEKLERİN IŞIĞINDA

MAHKEMEYE ASKF YE KONGREYE  GİT DEDİ

        Değerli okurlarım eminim sizde uzun süredir Gaziantep Askf de olağanüstü kongre için kulüplerin yaptığı çabaları takip ediyorsunuzdur. Bir yönetim düşünün ve bir yasa düşünün kulüpler toplanıyor 69 imza ile Kanunlardan doğan haklarını kullanıp siz bizi adil tarafsız yönetemiyorsunuz bulunduğunuz makamlarda amatör spor a ve kulüplere hizmet edemiyorsunuz deyip imza toplayıp olağanüstü kongre için  mahkemeye başvuruyor.. mahkeme 4-5 duruşma yapıyor ve Askf den belgeleri istiyor ve en son duruşmada bizzat kendimde tanıklık ettim Yüce Türk yargısı Gaziantep Askf ye sen kanunları tanımadın tüzüğü işletmedin deyip 3 kişilik çağrı heyetini görevlendirip derhal Olağanüstü Kongre kararı alıyor. Çok merak ediyorum bu kural kanun tanımamazlık nereye kadar gidecek hadi başkanı geçtik o yönetim kurulundaki arkadaşlar hiç kendilerini sorgulamıyorlar mı bu mahkeme kararından sonra vicdan muhasebesi yapmıyorlar mı Gaziantep askf yi düşürdükleri duruma vicdanları sızlamıyor mu. Bu tavır kulüplerin daha da çok tepkisini çekmekte yapılacak olağanüstü kongre de mevcut yönetimin mali ibra ve  denetim raporlarının onaylanmamasına neden olacaktır.

     Emin olun Olağanüstü kongre için imzaya devam etseydik bu rakamdan çok daha büyük sayıya ulaşabilirdik. arkadaşlarla toplandık şimdilik bu sayı yeter dedik .Kulüplerin bu yönetim tarzından memnun olmadığını herkes biliyor ha biz yanıla  biliriz o zaman çıkarsın er meydanına buyurun dersiniz herkesin saçı önüne dökülür ak mı kara mı belli olur..hala işi yokuşa sürmenin mahkeme kararına rağmen direnmenin  inanın Gaziantep amatör sporuna hiçbir faydası yok eninde sonunda kongreye gitmek zorundasınız..çünkü artık bu yapıdan hizmet çıkmaz…. bakın ligler başlayacak gelin bu tartışmalara son verelim sezona yeni projeleri olan amacı Gaziantep amatör sporuna hizmet edecek bir yönetimle liglere girelim ..

brosur
Bu haber 921 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...