Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI FUTBOL TURNUVASINDA KUPALAR SAHİBİNİ BULDU.

19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI FUTBOL TURNUVASINDA KUPALAR SAHİBİNİ BULDU.

17 Temmuz 2018 18:20

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI FUTBOL TURNUVASINDA KUPALAR SAHİBİNİ BULDU.

MAHALLİ SPOR KULÜPLERİNİ KORUMA DERNEĞİNİN ORGANİZE ETTİĞİ TURNUVADA DEMİRSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRIRKEN, AYDINBABASPOR 2. AYINTAPSPOR İSE 3. OLDU.

Şampiyon Demir spor'un kupasını Akkentspor kulüp başkanı Metin Sabancıoğlu verdi.
Aydınbabaspor'un kupasını ise MSKKD Yöneticilerinden Halil Tekin verirken, Ayıntapspor'un 3. kupasını ise yine MSKKD Yöneticilerinden Metin Erdurak verdi.
Kupa töreninde önemli açıklamalarda bulunan dernek başkanı Cengiz Koncuk," Mahalli takımlar bu şehirde önemli bir rol üstlenmektedir. Gençleri her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor'a yönlendirmektedir. Çok değerli Devlet büyüklerimizden ve Belediye başkanlarımızdan mahalli takımların düzenli spor yaparak daha çok genci spor'a yönlerdirmek için semt sahaları yapmalarını istiyoruz.,"dedi. Koncuk ayrıca turnuvada dereceye giren girmeyen tüm takımlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

brosur
Bu haber 623 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...