Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

İSLAHİYESPOR’DA BEKLENMEDİK İSTİFA

İlçe takımlarımızdan İslahiyespor’un başarılı başkanı Osman Yılmaz’ın beklenmedik istifası ilçede şok etkisi yarattı.

31 Temmuz 2018 12:51

Başkanın duygusal açıklamaları,”  Sevgili İslahiyeliler! 2 sezon başkanlığını yaptığım, Bal liginde ise aktif olarak hizmet ettiğim İslahiyespor klüp başkanlığı görevinden özel işlerim nedeniyle istifa etme kararı almış bulunmaktayım.

İslahiyespora hizmet etmek şahsım için onurların en büyüğüydü. Görevde olduğum sürece İslahiyespor için gece gündüz azimle ve zevkle çalıştık. Yeri geldi ailemizi ihmal ettik, yeri geldi işimizden feragat ettik. Büyük islahiyespor bayrağını daima zirveden tutmak için var gücümüzle özveriyle çalıştık ve hizmet ettik. Kulübümüzün kimseye bir tek kuruş borcu yoktur. Gönül isterdi ki bu onurlu görevi senelerce sürdürelim. Fakat takdir edersizinki bizlerde insanız. İlgilenmek zorunda olduğumuz bir ailemiz ve devam ettirmek zorunda olduğumuz bir iş hayatımız var.

İki senesi başkanlık olmak üzere 3 sezon boyunca bu takıma onurumla şerefimle hizmet ettim, ve bu gün bunun gönül rahatlığıyla bayrağı devrediyorum. Umuyorum ki benden sonra gelecek yönetim islahiyesporumuzu daha güzel yerlere taşıyacaktır.

Bu duygularla ben bütün İslahiyespor camiasına saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Herkese haklarımı helal ediyorum. Sizlerde haklarınızı helal edin.

Osman Yılmaz

brosur
Bu haber 949 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...